imren91 Merve-baydar Tam 37 de gittiğimde 3100 gram demişti doktorum . 39 oluyorum yarın gideceğiz yine ☺️
tazegebee Merve-baydar 28+3 de 1200 kg olmuştu. suan 29. artik ortalama haftada 200 gram alicakmis. büyüyoruz 💙
Merve-baydar Ocakannesii bende 36+3 de gittim en son 3.500 demişti yarın kontrolum bakalım ne olacak merakla bekliyorum☺️
Senzinc Simelwelt ben basından beri sezeryan düşünüyorum hemen alalım dedi doktor ama bn yeni yılda dogsun istiyorum insallah siz ne düşünüyosnuz
Simelwelt Senzinc bende hep normal istedim ama 31inde belli olacak inşallah 4 kilo olmuştur Muhtemelen sezeryan diyecek 😊
Merve-baydar Senzinc bn normal istiyorum da bebişin kiloya bağlı ya biraz da tombik nasıl olacak bilmiyorum 🙄
Senzinc Merve-baydar ben korkuyorum ya komple uyumayı düşünüyorum 😅allahım hayırlı doğum nasip etsin hepimize🤲🏻
Simelwelt Senzinc çarşamba gününe kadar zaman verdi kendiliğinden gelen sancım olmazsa çarşamba öğlen sezeryanım var 3990 kg olmuş hayırlısı
Merve-baydar Senzinc şu an normal herşey doktorumda normal doğum destekliyor bende normal istiyorum zaten ☺️