Seval22 Dilek1996 36 da gitmedik canım 34 te 2500 dü 38 te 3500 haftalık 250 gr almış 36 ta 3000 gr dır
bus91 Ebruderya 6 kg aldım normalde cok kilolu degılım suan 69 kiloyum ama benım belimde skolyoz eğilmesi oldugu ıcın en fazla 10 kg almam gerek yoksa bebeği zor taşırsın demişti bel doktorumla koordineli gıdıyorlar o yuzden bıraz fırça yedik 🙈
Ebruderya bus91 anladım canım geçmiş olsun bende 8 kilo aldım ama dikkatte ediyorum nasıl alabildim bilmiyorum son iki ayda birden aldım 😂😂😂
Gizem_ar Ebruderya 30 haftada benmde 1700dü canım merak etme öyle cok önde falan değil doktorum normal dedi bana şekerde yaptırdım temiz cıktı
Ebruderya Gizem_ar anladım canım acaba çok mu kilolu diye düşündüm fazlası da zarar sonuçta sağlıklı olsunlar inşallah kaç kilo aldınız acaba birde ben şeker yüklemesi yaptırmadım zaten dikkat etmeye çalışıyorum kendimce gerek duymadım
Gizem_ar Ebruderya bende yaptırmıyacaktım corona atlattım doktorum yapalım icimiz rahat etsinn dedi 10 kilo aldım 32. Haftadayım şuan ama daha fazla kilolarda cok insan okudum burda ben dedm hatta düşük mü benimki 😂
S-U Camurcu önde felan dedi mi doktor , haftasına göre önde gözüküyor biraz kilosu , 36+4 te 2.800 benim ki ve gayet normal herşeyi günü gününe uyumlu , sizinkinin masaallahi var👶🏻🤭
Camurcu S-U aynen canım önde dedi çatin filan çok güzel ama bu şekilde giderse son haftalara kadar durursa mecbur sezaryen olabilirsin dedi 😐🤔
S-U Camurcu evet bende öyle tahmin ettim , olsun o sağlıklı olsunda doğumun iki türlüsünün de hem zorluğu hem kolaylığı var artık 👶🏻
Seval22 Deletedmom79 çalışan biriyim kahvaltımı iş yerinde yapıyorum ama herşeyi hergün aynı saatte yiyorum düzende önemli sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek tahin pekmez 1 dilim peynir Öğle yemeği saat 1 de iş yerinde ne çıkarsa genelde bakliyat pilav falan olur Saat 2 de meyve Saat 4 te 1 bardak süt çok az kuru yemiş kuru incir Saat 8 de akşam yemeği yine ne olursa ama et yemeğe dikkat ediyorum Gece saat 10 da yine bir iki çeşit meyve Abur cubur asla yemem sevmem Hergün aynı saatte hep bunları yedim 10 bin adım atmaya çalıştım sadece bebek kilo alıyor şuan 38 + 3 üm 55 ile hamile kaldım 6 kilo aldım
Camurcu S-U aynen öyle canım ben normal olacağını düşünüyorum ama inşallah bakalım yapacak bisiy yok ya nasip