emineyavuzhan Kızlar Cuma beta testi yaptım 119 çıktı Bugün de yaptım 510 çıktı doktor cuma gel keseyi görelim dedi ama dış gebelikte olabilir dedi moralim bozuldu yaaaaaa
archmom emineyavuzhan bazı doktorlar gerçekten çok acımasız . Sana bunu böyle söylemesi dogru gelmedi tabi . Gereksiz strese sokmus seni . Keseni göreceksin insallah . Dualarım seninle 🙏🏻 Sen pozitif düşün
gel_artik_bebegim emineyavuzhan değerin gayet iyi artmış bu doktorlar kafayi mi yedi ya hemen dış gebelik ya da kimyasal olabilir diyorlar bu hemen ortaya çıkacak birşey değil ki seni niye telaslandiriyor dış gebelikte beta düzensiz artiyor çok yavaş artiyor senin gayet iyi
Mere emineyavuzhan bence ümidini kesme bende ilk öğrendiğimde çok düşüktü ilk hcg 16 iki gum sonra 93 cıkmıstı ve normal gebelikti umarım seninde öyledir senin değerin daha güzel yükselmiş hatta
emineyavuzhan Mere Yükselmesi çok iyiymiş doktorda söyledi zaten değer bakınca ağladım 😂😂 Kese kaldı onu da görsem yeter 😤
emineyavuzhan gel_artik_bebegim Sorma valla canım tam sevindim dedim daha net öğrendim orda bana demez mi dış gebeliği de düşün sen yine dünyam başıma yıkıldı üzüldüm yaa
Durucukkkk emineyavuzhan bu doktorlar neden bu kadar olumsuz şeyleri söylemeyi seviyorlar. Neye göre ? E değerin iki katı artmış 2 günde. Tamam olabilir ama.suan o bir ihtimal bence. herkeste olan bir ihtimal. Moralinizi bozmayın stres yapmayın lütfen . İnşallah herşey güzel olur
emineyavuzhan Durucukkkk İnşallah canım ya doktorumu değiştiririm eğer biraz daha olumsuz konuşursa moral vereceğine bana kötü ihtimali söylüyor
Pammuk emineyavuzhan benim dış gebelikte ama kasık ağrım vardı hiç ağrım belirtin yoksa normaldir sıkma canını
afrasil emineyavuzhan ben bu doktorları anlamıyorum neye göre diyor artışta güzel ilk öğrendiğin rakamda güzel burda 15le 20yle öğrenenleri duyuyoruz keske deseydin neye göre diyorsunuz diye . Kac haftalık olacak cuma günü
Pammuk emineyavuzhan belirli bi tarafınızdamı benim sağda olmuştu mesela kasılma gibi sıkıp bırakıyordu bi süre rahatlıyor bir süre devam ediyordu öylemi sizinde