momsboys Nisan30 çok şükür canım bana 12 de yüzde doksan 13 de kesin erkek dedi ben garanti olsun diye 15. haftamada randevu aldım sonra alısverise baslıycam😅🥰
Nisan30 momsboys ay ne güzel belirsizlik yasamamak sağlıkla alın kucağınıza benimde bir kızım var gönlümden geçen erkek 🤭ama rabbim ne hayırlısıysa onu versin
Esra-2010 momsboys 15 haftalık olduk bizde. 2 haftadır geçti bulantılarım çok şükür😇 bu arada sadece biz öğrenemedik galiba cinsiyeti🤔
momsboys Nisan30 Benimde bir oglum var hep Allahım bize hangisi hayırlı olacaksa o olsun dedim buda erkekmiş demekki hayırlısı buymuş ben çok sevindim o yüzden🧿❤️
Busra2706 Bizde 14+1 iz 12. haftamda öğrendim cinsiyeti erkek olduğunu söyledi doktorum detaylı ultrasonda 😊
Neseli5 vegas kasık ağrıları bu haftalarda normal mi kabul ediliyor benim de hafif oluyorda 13 haftalığım
momsboys Neseli5 tabi rahim büyüyor iyice bebek baskı yapıyor normal tabi aşırı ve kanama olmaması kaydıyla
Mom86 momsboys 16+4 ten merhaba 🥰13 haftada kiza benziyor dedi yarın Dr gidecem inşallah netleşir ❤️ bu arada bir kızım var 29 aylık
momsboys Mom86 inşallah netlesir benimde bir oglum var ama yaşı baya büyük 11 yasında ikincide erkekmiş kardeslerin aynı cinsiyet ve yaşı yakın olması çok güzel bence
iremibrahim momsboys 14+6 erkek geliyor :) kaşık ağrısı bel ağrısı dışında sorunum yok şimdi doktordan çıktım 10 gün ilişki yasakladı
momsboys iremibrahim kasık ağrısından dolayıdır benimde bazen karnım semsert oluyo göbeğim çıkmadı ama bebek bir yerde toplanıyor resmen göbeğimde değişik bir şekil oluyor sizde de oluyormu
iremibrahim momsboys evet benım bebek sol kaşıkta sol tarafım toplanıyor genellikle sen sert oluyor bugün doktor bebek iyi dedi ama korktum inşallah bu haftaya kadar sağ Salim hiç tehlike olmadan geldim hepimiz inşallah bebeklerimize sağ Salim kavuşuruz