portakalcicegii Kızlar 5+2 yim bugün ultrasona gireceğim. İlk ultrasonunuz nasıl oldu normal mı yoksa alttan muayene mi?
Bubuseli portakalcicegii keseyi göremedi doktorum alttan bakmak istedi bende istemedim sonra bidaki gidişimde görmüş oldum🤗
svmm portakalcicegii hayırlı olsun benim bütün hepsi normaldi ama alttan bakanlarda olabiliyormuş keseyi görmek için
Melo24_ portakalcicegii Benim ilk ultrasondan baktı keseyi gördü ama çok yeni emin olmamız gerek dedi doktor. İzin verirsen vajinal bakalım dedi baktı daha net görmüş oldu. 5+3 en fazla demişti, kalp atışını duyamadı henüz. Bebek de 1.93 mm falandı. 😊
Pelinbyrktrlr portakalcicegii merhaba ben 4+6da gittim karından muayene oldum keseyi gördük kalp atışı için de yılbaşından sonra gideceğim, inşallah sağlıkla doğar bebeğiniz🙂
uykusuz1parol portakalcicegii ilk ultrasonum normal olmuştur sadece keseyi gördük .Alttan bakmasına gerek kalmamıştı
-Y61- portakalcicegii canım ben 3 haftalıktım alltan bakarak keseyi gördük su an 4 haftalıgım karından görülmezse tekrar alttan bakıcaz
gulsah_alp portakalcicegii ilk gittigimde hemen keseyi gordugu icin hic alttan muayne olmadim 25 haftalıgiz 🧿❤
Gamzeakd portakalcicegii amin canım inşallah 🥰 stres yapma korkma bu aylarda küçük olabiliyolar görünmese bile içim rahatlasın diyosan vaginal ultrasonografi yaptırırsın bebeğe bi zararı yok . İstemezsen de beklersin 1 hafta daha 😘🥰
Gamzeakd Gull_94 benim doktorum hiç teklif etmedi 4 hafta ilk öğrendim . Rahim kalınlığıma karnımdan baktı 1 hafta sonra çağırdı . Çok alttan bakma yanlısı bi doktor değil sanırım 🥰
ftmftmb Karnından keseyi goremezse vajinal bakabilir daha erken çünkü hamileligin vajinal istemiyorsan istemiyorum de haftayayi bekle o zaman karından çıkar ilk karından baksın ama mutlaka bazen gözükebiliyor da
Ecemp1610 portakalcicegii 5+3 te gittim bakalım büyük ihtimal görürüz keseyi dedi ve direk yusyuvarlak kesemiz göründü 🥰 içinde de çizgi gibi bebiş 🥺🙏🏻🥰 ayın dördündede kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah 🙏🏻💓
Gamzeakd Gull_94 benim ki idrar testi ve idrar kültürü yaptı . Bi sıkıntı çıkmadı canım . Oğlumda evet ilk gittiğimde alttan bakmışlardı. Her doktor farklı dediğin gibi 🥰 rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın 😍🥰
Gull_94 Gamzeakd ılk gıttıgımle sımdıkı doktorum farklı ama ıkısıde yapmstı tugafta gelmstı cıhaza bosey takıolarnakıntıyınordan alıp labo ya gonderıyolr ama enfeksıyon dıye dusunuyorm baska neye bakldgnı bılemem tabı 😅duzgun ısının ehlı doktrlarla karsılstrsm cıdden