Cylncyln_01 Kizlar bu ilaci kullanan var mı herhangi bir değişiklik oldumu vücudunuz da kullananlar şişkinlik ve kilo yaptığı icin bırakmış ama çocuk icin çok faydalı bir ilacmis eczacım bile soyledi sakın bırakma diye bende kullananlara sormak istiyorum
B-P-R Cylncyln_01 ilk hamileligimdede kullandım şuan İkinci hamileliğimde de kulaniyorum bir yam etkisini görmedim ben hem sana hemde bebeğine Verilmiş bir vitamin
Tuba18 Cylncyln_01 bende herhangi bir değişiklik olmadı her sabah kahvaltıdan sonra alıyorum tok karınla
Zumrashn Cylncyln_01 valla bütün o vitaminler içimi bulandıroyor ama mecbur içiyorum kansızlık var kan ilacı desen bağırsaklarımı mahfetti afedersim 3,4 güne bir anca wc ye çıkabiliyorum
B-P-R Burciin19 benim kadar kimse bulantidan serum almamıştır sanırım 🤭🙈 ama Bu ilacın bulantı yapmakla bir ilgisi yok bence siz bilinç altınıza yerlestirmişsiniz
Eminos123 Burciin19 aaa banada asiri derecede bulanti yapmisti afedersin fiskirarak kusardım isyerindeki arkadaslar 3 ay miden bulanmadi bu niye boyle dediler hatta baktim ilac aldigim gun bulanti oldu bende biraktim
Eminos123 B-P-R bilincaltiyla alakasi yok canim 3 ay midem dahi bulanmadi cok rahattim ilactan sonra bulanti basladi arkadas gibi bende biraktim
Melike0642 Cylncyln_01 hayır ben iki aydır kullanıyorum geçen aydan bu aya sadece bir kilo aldım 25. haftamdayim kişiden kişiye değişiklik gösterebilir 😊
Mertimm Cylncyln_01 Bende iki hamileliğimden bedi kullanıyorum. Biraz mide bulantısı yapıyor ama onun dışında bir sıkıntı yok .
Sbnm06 @Cylncyln_01 Ben kullaniyorum duzenli bir sekilde 1 ay önce folik asitten decavite gecirdi doktorum.Bulanti yapiyormus cogu kiside ama ben herhangi bir yan etkisini gormedim.Kullanma talimati onemli.Aksam yemekten hemen once 1 bardak su ile aliyorm ardina hemen yemek yiorum
Cylncyln_01 Sbnm06 benim bildiğim sabah tok karnına alınması gerekiyor siz neden aksam yemekten önce alıyorsunuz
Saadett01 Bende kullanıyorum şişkinlik veya kilo yapmadı yani normal seyrinde ileriyo. Bünyeden bünyeye fark ediyor demek ki 🤷♀️
Gngr_33 Cylncyln_01 ben 3-4 kutu içtim hiç bir sıkıntı yaşamadım güzel ilaç tüm vitaminler var kahvaltı yaparken yarısında iç sonra devam et demişti kahvatıya hep öyle içtim
H-melek Cylncyln_01 herkeste farklı etkiler yaratabilir bana kilo aldırdı ama yapacak bir şey Yok bebiş için mutlaka içiyorum