ygmr MiracAlpinveUmutunAnnesi ben agridan yuruyus yapamiyorum ki😭10.dk bile dayanamiyirum hemen oturuyorm
MiracAlpinveUmutunAnnesi ygmr muz cok onemli canim sabahlari aç karnina bile tuketebilirsin bebegin kilo almasi icin cok faydasi oldugunu duydum ☺
MiracAlpinveUmutunAnnesi ygmr ooo yolun başı rabbim saglikli hamilelik nasip etsin sana ve bebegine suan cok normal vucudun degisiyo alismaya calisiyo yorgunluk uykusuzluk yada cok uyumak isteme moral bozuklugu duygu degisikligi gibi hallerin vardir 😒
ygmr MiracAlpinveUmutunAnnesi oglusunu yesinler😘😘😘evet cnn basindayim daha amin saol bende cok zahmet.cekmek istemiyorm insallah ama.gidisat bu kiz benu biraz uzecek gibi😍😍😍
MiracAlpinveUmutunAnnesi ygmr seninde kızını yesinlerr 😘😘 aman bosver canm saglikli olsunlarda bizim agrilarimiz olsun 💚
ygmr MiracAlpinveUmutunAnnesi oyle valla cekicez anneyiz biz bisuna cennet ayakalrimizin altina serilmemis😘😘😘😅
GlinDirim ygmr zaten eşlerimiz psikolojik hamile 😂 benimki de benım canım ıstıyo dıye alıyor bakıyorum benden çok yemiş 😂