Oykuaygun mervemom oğluşum olacak 🥰 kuzey diyoruz şimdilik ama benim fikrim sürekli değişiyor bakalım biraz daha geçsin annelere Danışıcaz ☺️
Hamsicikk mervemom 20+6 🙋♀️ erkek bizim minnoşş.. dün akşam babasıyla kararlaştırdık gibi bişey ismini.. ısındımda sanki.. Alphan düşünüyoruz 💙
[silindi] Mervekklkdmn mervemom 12 haftada erkek dedi 16 haftada kız dedi 20 haftada iyice emin olacam ben güvenemedim Bi türlü ama erkek olursa Ensar ya da utkan seviyorum kız olursa Ayşe nil yada Ayşe bilge hoşuma gidiyor 🤗
ipekursat Hamsicikk 19+5 bizimde erkek vee adı Alphan olucak Allah izin verirsee❤️Hem çok bilindik bi isim değil hem anlamı çok güzel benim içime çok sindii sağlıkla alın kucağınıza inşallahh❤️
Kuzey61 mervemom tam 20 haftalık olduk bugün ikinci oğlum olacak inşallah ilk oğlumun ismi Kuzey ikinciyi Kutay koymayı düşünüyorum Doğum Ramazan ayında olacağı için ismin anlamı Kutlu ay demekmiş bakalım 🙂
incikinannesi Snm_snm Aaaa bizim soyadımız çok beğendim isim olarakta sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💙benimde 19+1 kızım olucak 🌸Yüsra düşünüyoruz bakalım
minikbaby06 mervemom 20+3 ten selam 🙋🏻♀️ Bebeğimiz erkek Göktürk koyacağız 💕 hepimizin bebişi sağ sağlim doğsun inşallah 🙏🌸
Hamsicikk ipekursat ahhh sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallahhh , hepimiiizzz 🙏🥰🥰🥰 Ben ne yalan söyliym ilk defa eşimden duydum bu ismi. Araştırdık evet anlamıda çok güzel 👍 kaderleride güzel olur inşallahh
Leylim 19+4olduk oğluşumla💙 ismine karar veremedik birçok seçenek söyledim babası kabul etmiyor delirticek beni😬
ipekursat Hamsicikk bende öyle alp le başlasın istiyodum sonra eşim birden söyleyince ilk duraksadım sonra kendi kendime söyleyince bi hoşuma gittii,adlarıyla yaşasınlar inşallah🥰❤️
Meryemkale mervemom 18+4 haftalığız doğum 27 mayıs gözüküyo oğlumuz olucak inşallah Allah nasip ederse ismi de kerem asaf olucak 🥰
Ikicocukannesi32 Meryemkale kiz ben 20+3üm nisan basi gozukuyo ya senin nasil mayis oluyo benim sezeryan olacagim halde mayis sonu olur diye dusunuyorum