Azizesoran Tgbakdgl Bende 38+1 im. 20 kilo aldım. Her gebenin yaşadığı tüm zorlukları bende yaşıyorum. Ama Allahın gücüne gitmesin diye dile getirmeye korkuyorum. Evet çok zor fakat büyük bir lütuf. O kadar çok varsın bende çekeyim bu zorlukları ama benim de evladım olsun diyen var ki. Yanlış anlamayın asla şikayet eden kimseye bişey demiyorum. İnsanız neticede bazen bende of diyorum ister istemez. Dile getiriyorum yaşadığım zorlukları. Fakat hepsi de çok güzel bizler için büyük şans ki yaşıyoruz bunları. Ben evlenir evlenmez ilk haftamda hamile kalanlardanım 😇 Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Hepimizi bir ayazda kurtarsın Rabbim…
Tgbakdgl Azizesoran kesinlikle oyle elhamdülillah rabbim ısteyen herkese nasip etsin ama derdi ceken bilir cok şükür tabiki halimize saglikla hayırlısıyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Tgbakdgl Aybarvesannesi insanin harektlerinide kisitliyo ne oturabiliyosun ne yatabiliyosun agridan allah yardimcimiz olsun canim🤲🤲💕
Ght 33+4 düne kadar iyiydim yine iyiyim çok şükür ama artık bel ve sırt ağrıları başladı gece nefes daralması da var napalim az kaldı sağlıkla kavusalim yavrularımıza katlancaz🙂
Tgbakdgl Ght oyle tabi kuzum ben her derde raziyim yeterki yavrumu sag salim alayim kucagima hepsi gelir geçer 😊💕🤲🤲
EB1661 monaroza gerçekten tam 35 deyince başlıyo herşey şuan kafamin içine kadar yorgun hissediyorum gece 10 kere kalkmaktan uyku nedir bilinmiyo hep uyuşugum çatım çok acıyo sanki adet olcakmışım bacaklarıma vururdu benim ağrım şuanda öyle bel dersen o 30 haftamdan beri var aslında yatakdan kalkmak istemiyorum resmen gün içinde hep uykulu gibiyim 🤦🏻♀️
monaroza EB1661 Aynen öyle gerçekten 35+0 ı ne zaman gördük ben o zaman hamile olduğumu anladım önceden hiçbir şeyim yokmuş prenses gibiymişim diyorum 😅 iki gün önce yatakta oturdum ağladım uyuyamıyorum dönemiyorum napıcam ben diye
Tgbakdgl monaroza ya bisey diyim o bence bunye meselesi gercekten ben su an da oyleyim bunyem cok zayıf bide fmf hastasiyim sanirim ataklarim da oluyo cok zor geciyo😥😥
Sinemmm1 monaroza ya benimde dün tam 35+0 da çok azcık su gibi pembe akıntı geldi ama zar zor seçiliyor pembe olduğu da o kadar az. Ve ondan beridir adet ağrılarım başladı sürekli ağrıyor karnım şimdi. Bugün sağlık ocağında izlemim vardı doktora sordum akıntının devamı gelmezse normal sorun yok dedi. Sizde yaşadınız mı bu durumu. Benim de 35 öncesi hiç bir şikayetim yoktu birden böyle başlayınca korktum doğum mu olacak diye 😄
monaroza Sinemmm1 Pembe akıntım olmadı hiç yani şu zamana kadar da olmadı ama normal akıntılarım baya baya çoğaldı aşırı rahatsız oluyorum bundan adet sancıları da ara ara yokluyor ama bebeğimin hareketlerinde bir azalma farketmediğim için içimi rahat tutuyorum perşembe de kontrolüm var 36+0 oluyor o günde bakalım artık o hafta neler bekliyor bizi 😅😅
monaroza Tgbakdgl Olabilir çok geçmiş olsun size de benim de bünyem zayıftır canım da çok tatlıdır normalde zora gelemem bu sorunlar da birkaç günde çıkınca psikolojik olarakta kötü etkiledi beni
Sinemmm1 monaroza aynen benimde hareketler iyi hatta iki üç gündür aşırı hareketli nefes aldırmıyor bizim kız 😄 benimde haftaya randevum bakalım 😄
Sirinanne1 Gerçekten benimde tam 35 te başladı. Ağırlaşmam, yatakta dönememem vs. Onun öncesinde iyiydim. Simdi 36 yım adet ağrısı gibi ağrılar oluyor karnımda. Sizde de oluyormu kızlar? Bide afedersiniz ishalim basladı 2 gündür 😏
monaroza Sinemmm1 Aay o nefes meselesi zaten 😓😓 sanki biri üstüme oturmuş gibi oturduğum yer de bile nefes nefese kalıyorum yani bi insan koltukta bacaklarını sağdan sola alırken tıkanır mı hiç 😅
Ayse_63 alininannesiiiii benimde aynı şuan 30 a girmek üzereyiz deliksiz uyku nedir unuttum . Birde mide yanması var çok zor