Hazal8181 Bende 37+1 deyim bugün anlamsızca adet ağrısı gibi ağrılar yasıyorum vajinadan gelen mukos gibi olan akıntılarım da ayrı bir dert oldu temizlik yapmak bile zor geliyor eş desteği çok önemli bu aylarda görebilen eşi yardımcı olan varsa ne güzel
Tgbakdgl Hazal8181 benim esim allah bin kere razi olsun cok destek olur bana erken dogum riskim var yatiyorum surekli onun destegi olmazsa ne yapardim
Melikeakkc Tgbakdgl psikolojimden bitik haldeyim kaburga ağrısı beni hamilelikte tek zorlayan şeydi rahat bi hamilelik geçirdim ama son ay o kaburga ağrısı tüm rahatlığımın bedelini çıkardı 😂
Tgbakdgl Melikeakkc simdi nasil canim benimde vardi nefes almaya korkuyodum ama gecti cok şükür sag tarafim cok agriyodu
Tgbakdgl Mertimm kaburga agrisini bende yasadim kuzum cok kotu nefes almaya korkuyodum kas gevseticiyle masaj yapiyodu esim bide sicak dus iyi geliyodu sonra gecti kendiliginden
umutbaby Tgbakdgl 29+1 olduk bizde mide bulantıları ve kusmalar geri geldi yanmayı saymıyorum zaten uykular haram oldu geceler yalan oldu resmen
monaroza Tgbakdgl Yaa inşallah çok sabırsızlık yapmaz da sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🙏🏻😊
Fulya_ Tgbakdgl bende 32+4 haftalık oldum gece uyku nedir bilmiyorum. Burun tıkanıklıgından dolayı nefes alamıyorum. Bel ve sırt agrılarım hamileliğin ilk ayından beri devam ediyor. Üzerine birde rahimde kasılmalarım ve agrılarım başladı. Her gece bacaklarıma kramplar giriyor. Rabbim yardımcımız olsun az kaldı 😅
Bbusraaa Tgbakdgl bende gece sağa sola dönerken her seferinde uyanıyorum.Artık nefes almak çok zor oldu bende 10 kg aldım 35+2 deyim birde artık oturup kalkarken belim çok ağrıyor hatta bir kaç hafta önceye kadar deli gibi spor yapıyordum şimdi yürüyüs bile zor yapıyorum 😂
Tgbakdgl MehZey ay bitmis bile goz acip kapayincaya gecer insallah kzuum saglikla almayi nasip etsin rabbim kucagina 🤲🤲
Aybarvesannesi Tgbakdgl 30 haftalığım aynı şey bende de var 50 kıloydum hamile kaldığımda şimdi 66 kıloyum bel agrısı çok fazla var bende de
Tgbakdgl Aybarvesannesi insanin harektlerinide kisitliyo ne oturabiliyosun ne yatabiliyosun agridan allah yardimcimiz olsun canim🤲🤲💕