Mhamza birprensesvebirprensannesi En başından beri zor geçti 23 haftalık olduk hala bi halsizlik ve ağrılar 🤷
birprensesvebirprensannesi Mhamza Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Bu günlerimizi de ozleriz elbet 😏
Kadze birprensesvebirprensannesi amiin cümlemize 🙏🙏🤗 ben bulantima seviniyorum sigara içemiyorum ins böyle dvm eder yoksa kesilirse bulantı çok zorlanirim yine
Kadze birprensesvebirprensannesi bende hala zorlanıyorum çok fazla yaksiorm iki fırt cekiorm ya midem kalkio ya vicdan yapip bırakıyorum ama bazen kahve yapip sigarayı kullukte yakip bırakıyorum o kdr vazgeçmek zor gibi geliodu arıyorum o dumanı çok sinir bozucu icmek de icememekte Allah yardım etsin sana da bana da valla😔
birprensesvebirprensannesi Asyakuzusu Canım ilk gebeliğim kızdı. Valla o kadar zor bı gebelik yaşamadım kişiden kişiye değişiyor olabilir 🤷
UrazyadaMasal birprensesvebirprensannesi ayy ne canım bişey istiyor nede yiyesim var kahvaltıyı adım akıllı yapiom sonrasi yok karnım aç ama yemek istemiyorum normalde çok iştahım yerindedir 😁
birprensesvebirprensannesi UrazyadaMasal Bakın 1 2 saat önce yemek yedim ve halaaaa yemek yemek istiyorum bende de tam tersiydi asla kilo alabilen biri değildim ve yemek yemeyi sevmezdim. Kahvaltim hep değerliydi o kadar. Sonrasında açlığım aklıma bile gelmezdi öyle kaç kere baygınlık geçirdiğim olmuştur açlığımı unutup 🤭🤭 Ama şimdi yok kendimi taniyamiyorum 🤷🤭
UrazyadaMasal UrazyadaMasal birprensesvebirprensannesi birşey söyleyeyim mi kıymetini bil canım gerçekten bazen açlıktan ağlıyorum nazende bebeği aç bırakıyorum diye ama elimden hiç bişi gelmio yemek yemek çok büyük nimetmis gerçekten
eminerol birprensesvebirprensannesi 20 yaşındayım ilk gebeliğim ve ilk 3 ayım çok aşırı zor geçti suan 4 aylığız brz brz duzeliyorum çok şükür.. Hala cinsiyet soylemedi doktorum bu arada
birprensesvebirprensannesi eminerol Kaç haftalıksınız tam olarak 🤷 Benim çok şükür evet zorluklar oluyor tabikide ama o kadar çok çok zor geçmedi ikiside🤲 He belki ilerde zorlanırım kızımda da ileride zorlanmaya başlamıştım başlarda mide bulantım biraz olmuştu şimdide mide bulantım hafif arada geliyor o kadar 🤭
Gull_94 birprensesvebirprensannesi yatıp uyuyamıyorm cnku kaldırıyo mıdem bulansa da halszde olsam ılgıye ıhtycı olan kucuk cockla zor ama bazen anne bak bnu ye mıden bulanmasn dedgnde gecıo hepsı sankı😅ılkı gb keyfı harekt edememk zor tabı ama her hamılelk faeklı zor gecrdgm ıcın zorlandm ben bu sefer
Chucky birprensesvebirprensannesi ah ilk bebeğim kızdı 9 ay kustum amaaa ne kusma fazla aşermedim 16. Haftada hissettim ve beni çok ağlattılar çok şey yaşadım onda çok şükür sağlıklı ve2 yaşında 🥰 bu öok rahat geçti sadece 2 ay sabahları kustum aşermem daha fazla oldu 10. Haftada oynadığını hissetmeye başladım kızım baya tekmelerdi bu çok sakin oynuyor karnımda
birprensesvebirprensannesi Chucky Ayy emin misiniz 10. Hafta çok çok erken değil mi? Ben 12. Haftamdayim biseyler kayıyor gibi oluyor ama daha erken diyorum bağırsak hareketidir diyorum bilemedim 🤷
yusufbebekk447 Benim daha ilk, ikincisi inşaAllah daha kolay geçer .bu bebek bana biraz çektirdi 😂😂bulantı kusmadan mahvoldum .şimdi biraz daha iyi ama umarım 2.sinde rahat olur
birprensesvebirprensannesi yusufbebekk447 İlkini bı atlatın da hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
birprensesvebirprensannesi SutlacimiYedimmiBen Yolun yarısına gelmişsiniz yani 🤭 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
sminas Bendede tam tersi yazılanların oğlumda doğuma kadar mide bulantısı yaşadım şİmdi 28 haftalık kızıma hamileyim çok şükür sıkıntısız geçiyor 💕🤰 aralarında 5 yaş olacak
birprensesvebirprensannesi sminas Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Evlatlarınızı size bağışlasın Allah’ım 🥰