Zeyynep birprensesvebirprensannesi ahh ahh :))) oğlumda öyle rahat öyle hamile olduğumu anlamadan geçirdim doğumum da sancım bile yoktu ama şimdi her gün doğum sancısı çekiyorum nerdeyse sürekli bir tansiyon düşüklüğü mide bulantısı bir aydır kanamam var düşük riskim var bu arada kızım olacak inşallah :) değişmezse şikayetçi değilim tabii sağlıklı olsunda kucağıma alabileyimde inş. Bunların hepsi geçer işte farklar böyle
birprensesvebirprensannesi Zeyynep Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Benimde tansiyonum 9/6 hep asla çıkmıyor 😏 Mide bulantım çok şükür yok 🤲
Aysima288 birprensesvebirprensannesi 2. Ye hamileym oglum 8 bucuk aylik hic hamile gbi degildm 26. Haftadn itibaren bogazim yandi sadece.simdi 18 haftlgm kiz bebegim yine hamile gbi degilim:) hatta gorenler buda mi erkek demisti:)
birprensesvebirprensannesi Byby99 Allah yardımcınız olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
birprensesvebirprensannesi 2prensannesi2008 Kaç haftalıksınız? Çok şükür benim o kadar zor geçmiyor sadece aşırı yorgun hissediyorum kendimi 🤷
birprensesvebirprensannesi aytn123 Herkeste aynı sorun olmuş çok şükür bende pek yok 🤷 Bendemi bı acayiplik var acaba 🤭 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
birprensesvebirprensannesi UrazyadaMasal Ayyy ben 12 haftalığım şuana kadar 2 kilo almışım asla doymuyorum siz nasıl iştahsız oluyorsunuz asla anlamadım bu durumu 🤭🤷
UrazyadaMasal birprensesvebirprensannesi ayy ne canım bişey istiyor nede yiyesim var kahvaltıyı adım akıllı yapiom sonrasi yok karnım aç ama yemek istemiyorum normalde çok iştahım yerindedir 😁
birprensesvebirprensannesi Demetslt Allah Allah tek bende yok bu bulantı durumu çok şükür 🤭 He var ama öyle bunaltıcı şekilde değil çok şükür 🤷
birprensesvebirprensannesi Balmm11 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Bende kendimi çok yorgun hissediyorum ve şimdiden göbeğim çıktı gibi çok şaşırdım kızımda hamile olduğumu anlamıyorlardı şimdi erkenden çıktı 😯🤷🤭
birprensesvebirprensannesi Vuslat23 Allah Allah herkeste ilk gebelikten sonra bulantı çok oldu demiş bende yok çok şükür o kadar 🤭 he çok fazla yorgunluk bitkinlik var 🤷 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
birprensesvebirprensannesi Kadze Kasık ağrısı halsizlik var ama mide bulantısı tek bende yok galiba şaşırdım durumuma şuan 🤭 Aman aman uzak dursun 😆 Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kadze birprensesvebirprensannesi amiin cümlemize 🙏🙏🤗 ben bulantima seviniyorum sigara içemiyorum ins böyle dvm eder yoksa kesilirse bulantı çok zorlanirim yine
SutlacimiYedimmiBen birprensesvebirprensannesi iki hamileligimde hemen hemen aynı geçiyor bunda biraz iştahsızlık var onun dışında simdilik sorun yok şükür
birprensesvebirprensannesi SutlacimiYedimmiBen Ya çok şaşırıyorum iştahsız olanlara 🤭 Asla doymak nedir bilmiyorum 2 kilo aldım şimdiden 😏
6372818477 SutlacimiYedimmiBen merhaba cinsiye birprensesvebirprensannesi merhaba cinsiyetleriniz farklı mı oldu acaba
Mhamza birprensesvebirprensannesi İlk gebeliğim de bi sıkıntı yaşamadım düşük tehlikesi hariç onun dışında gayet güzel bi gebelikti ☺️ ikinci gebeliğim ne ararsan var bulantı halsizlik uykudan uyanamiyorum ☺️bi baş ve diş ağrısı var gebeliğin başından beri belim kasıklarım yine de çok şükür ikisi de erkek ama bayaa bi fark oldu 😂😂
birprensesvebirprensannesi Mhamza Bende pek fark olmadı anlamadım yada daha 12. Haftamdayim belki ondandır 🤷
Cansu-src5089 Asyakuzusu bende tam tersi kızım şuan 10 yaşında resmen hamileliğin başından doğuma kadar mide bulantısı baş dönmesi ne istersen vardı 😀 Şimdi 6 haftalık hamileyim ve hiç bişey hissetmiyorum daha yeni olduğu için belkide bilmiyorum 😀
Zeyynep birprensesvebirprensannesi benim tansiyonum hep öyle düşüktür:) yani 12 falan olması bana ağır geliyor mesela inş seninde normalde döner bian önce 🥰
Mhamza birprensesvebirprensannesi En başından beri zor geçti 23 haftalık olduk hala bi halsizlik ve ağrılar 🤷