Anneyimanne bolll bolll suu canım detox suyu yap iç içine salatalık limon nane veya maydonoz koy sabaha kadar beklesin gün içerisinde sürekli o Sudan iç bittikçe üzerine su ekle bu şekilde gün boyu devam et ertesi gün için gece yatmadan yeni bir su hazırla aynı şekilde devam et İnan bende idarar yolları enfeksiyonu çok olan biriyim 18 haftalık hAmileyim hamileliğim öncesinde 1 sene içinde resmen 10 defa oldum nasıl bişey iyi bilirim hamileykende tehlikeli bir durumdur bu ilerlerse tabiki evde sen suyunu iç doktorunada mutlaka söyle illaki bir ilaç verir benim iki hafta önce doktor kontrolüm vardı idrar yolları enfeksiyonu gibi belirtim yoktu ama bi tahlil yapalım dedi doktorum kan ve idrar 2 aydır yapmıyoruz dedi yaptık kanda B12 eksikliğim çıktı ve iğne verdi idrarda enfeksiyon çıktı dedi onada tek şaselik bir ilaç verdi kullandım ama suyu içmeyi bıraksam olacağım bariz belli bazen idrarımda yanma hissediyorum hemen suya dayanıyorum o bi nevi idrara sık çıkardığı için enfeksiyonu atmaya yardım ediyor