Kubra_6 Kızlar adetime 6 gün kaldı sizler kaç gün önceden erken gebelik testi yapıp hamile olduğunuzu öğrendiniz ?
DenizGzm Kubra_6 adetime 4 gün kala yapmıştım ben canım. 6 gün öncesine kadar gösteren bi test var bilirsin onla yaptım direk iki çizgi de kıpkırmızı çıkmıştı
Sny_hkn10 Kubra_6 6 gün önceden yapılanda hayal meyal çıkmıştı benden başka kimse görmüyordu :) ama benimki geç döllenmeymiş ondan teste güveniyorum ben. Adet günü kan verdim 4.5 çıkmıştı 2 gün de bir takip ettim düzenli artış gösterdi :)
Bfduam DenizGzm erken gebelik testi miydi 4 gün önce yaptığınız? 6 gün önce yaptım normal testle olsa çıkar mıydı?
Kubra_6 Sny_hkn10 ay canım inşallah bende de çıkar da sadece ben görsem de yeter 😂😍 inşallah güzel haberi alırımmm 🙏🏻🙏🏻
emineyavuzhan Kubra_6 Hadi inşallah güzel haberini alırız canım Allah gönlüne göre en iyisini versin kuzum
DrElf Kubra_6 bence bir erken gebelik testi bide normal test yap.. benım normal gebelik testimde daha belliydi çünkü erken gebelikte yok gibiydi nerdeyse
Kubra_6 DrElf canım hamile misin şuan 😍 bayadır konuşmuyorduk en son adet olmuştum geçen ay dua et bu ay olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dilan2912 Ben adet tarihinden 4 gün önce yaptım çıkmadı adet olmam gereken günde yaptım silik çıktı geç döllenmişti canım . Belirti yaşıyorsan dahi biraz daha bekle derim hayal kırıklığına uğramamak için
Kubra_6 Dilan2912 zaten 2 aydır hayal kırıklığına uğruyorum 😫 bu ay o güzel haberi almak istiyorum artık