Selmas57 Iyi aksamlar kizlarr Varmi Usaktan anneler ?? Hangi hastaneye gittiniz doktor öneriniz varmi
Selmas57 Masallah insallah kuacigna alirsin sag salim 🙏 bende eda ozkana gitmeyi düşünüyorum .. Ilk oglumu kaybettim allah rahmet eylesin, erken dogdu 10 gun yaşadi unutamıyorum allah kimseye yasatmasin..
AyeIkraDemir Selmas57 başın sağolsun canım rabbim kimsenin kucağını boş koymasın rabbim sabır versin sana
InciTanem Selmas57 Allah rahmet etsin canım. Şimdiki bebeğinle sna hayırlı uzun ömürler versin Rabbim. 31 haftamdayım bn de akif şanlı ya gidiyorum
Selmas57 AyeIkraDemir ben daha tekrar hamile kalmadim, kalmadan once eda hanimdan randevu aldım kontrol icin tekrar allah korusun aci yaşamak istemem
ayasmelis Başın saolsun canö 😔😔 ben ilk doğuöumu öztanda yaptım hastaneden memnun kalmadığım için öztana gidiyorum ali karaobaydı işk doğumumda doktorum . Şuan mustafa kemal memnunum bakalım . İlk bebeğin kaç haftalık doğmuştu canm şuan kaç haftalıksın
Selmas57 ayasmelis Sagol Canim amin allah kimseye yasatmasin bu aciyi 😢 Ali karaobayi hic begenmedim ben 😒 hastane eski zaten, ama eda ozkana iyi diyolar
Smyd Selmas57 Evet gerçekten çok güleryüzlü bir insan pozitif bir enerjisi var öyle olunca da insan çekinmeden keyifle gidiyor rahatça 😊
InciTanem Selmas57 Evet bn de ilk zamanlar değiştirmek istedim çünkü 5 dakika bakıp gönderiyordu. Çok yoğun bi doktor ve randevu almamıza rağmen en az 2 saat sonra sıra geliyordu. Haliyle doktor da bebekte bi sorun olmadıkça rutin bakıp geçiyor. Ama bilgili ve kendinden emin bi doktor. Bn normal doğumdan korktuğum için sezeryana daha yakınım. Uşak 'ın en iyi sezeryan doktoru akif şanlı. Eda hanıma da çok ilgili diyorlar ama panik bi doktor olduğunu duydum. Allah korusun yolunda gitmeyen bsy olduğunda hastadan çok kendisi panik oluyormuş. Akif bey gayet relax 😊 bu durum sizi de rahatlatıyor
Selmas57 InciTanem Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah. Eda hanim hakkinda o kadar cok konusan var ki gidip gorucez artik 😊 Keske normal dogum tercih etseydin bence