Hafsa128 Kızlar 22 haftalık gebeyim 1 ayda 5 kilo aldığım için doktor yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi. Ekmek çok tüketiyordum bıraktım. Benim gibi ekmeği kesen varmı? Kilo almamak için neler tüketiyorsunuz?
Annesininmisi Hafsa128 şeker yüklemesi yaptınız mı ben de son ayımda beş kilo aldım ve gebelik şekeri çıktı şu an sıkı bir diyet yapıyorum aç geziyorum 😔
Ohaezgi Hafsa128 ben kilo almamak için extra bişey yapmıyorum normalde de böyle yerdim ekmek nadir yerim gün içinde hep meyve yerim bol su içerim. Ve 8 aylık hamileyim 3.5 kilo aldım belki böyle beslendiğim için olabilir deneyebilirsin😇
Annesininmisi Hafsa128 24. Haftamda 11 kilo almıştım diyet ile uc kilo verdim 8 kilo almış oldum toplamda. Ama son ay o kadar artması normal gelmemişti bana doktorunuzla görüşün isterseniz yükleme yapmasa bile açlık tokluk şekerinizi takip eder inşallah yoktur tabi ama tedbir almak önemli.
Amneala1721 Bende 2 ayda 11 kilo almışım nasıl aldım bende bilmiyorum sanki her dakika yemek yedim ya 🙄🙄
Nurr24 Ahh ahh bende sizdenim böyle bi kilo alımı yok iki günde kilo mu alınır ya 26 haftalığım 11 kilo aldım😭😭
birmelekannesi_ Bende oyle ya cok hizli kilo aldim 22+4 deyiz 59 la hamile kaldim 68 olmusum her gittigimde artik kiloda
Hafsa128 birmelekannesi_ 22+4 aynı şekilde 59 ile hamile kaldım 65 oldum ekmeği sende hayatından çıkar bakalım değişecekmi🙈☺️
Hafsa128 Nurr24 kaç haftalıksınız? Kaç kilosunuz☺️ Ve yaşınız kaç. benim ilk hamileliğim 22 haftalığım 20 yaşındayım 65 kiloyum
Annisno Nurr24 yaklaşık aynıyız😂 isimlerimiz bile aynı adaşım🥰 bende 25 yaşındayım 17 haftalığım 55 ile başladım şuan 62 kiloyum
Hevn Hafsa128 bende 22 haftalığım 57 kilo ile başladım 62 ve 61 arası gidip geliyorum ekmeği kestim yürüyüş yapıyorum her gün ama arada kaçamaklarım oluyor kilomu sabitlemeye çalışcam 26 hafta ya kadar sabah yiyorum ara öğün yapıyorum iki kez akşam 6 dan sonra nadir yiyorum zor oluyor acıkıyorum hep
Hevn Hafsa128 canım bünyeye göre değişiyor ben hamile kalmadan 6 ay önce ağır sporlar yapıyorum yürüyüş 5000 adım birde arada yoga yapıyorum ama bunları yaparken doktoruna danış canım
Hevn Hafsa128 hatta ilk hamileliğimde 64 ile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim hepsini verdim yeterki isteyin bu ikinci gebeliğim bunda daha dikkat ediyorum ben gündüzleri uyumuyorum ödemim cok oluyor diye yatmıyorum ödem de tartıda yüksek çıkartır
Hevn Hafsa128 evet ilk hamileliğimde oldu çok değil ama bunda olmadı hiç canım zaten çatlak tedavisi gördüm ben oyuzdeb çok belli değil