Hamileyim-mutluyum Kızlar hastane çıkışlarınızı nerden aldınız çok kararsız kaldım nerenin modelleri güzel bebeğimin cinsiyeti kız yardımcı olursanız sevinirim
Minnosunannesiii Hamileyim-mutluyum kar bebeye bakıyorum fena durmuyor yorumlarda iyi ama daha istemedim
Merakliana Hamileyim-mutluyum nakışlı model için mozitasarim sayfasnı tavsiye ederim 🥰 baskı için uniqon sayfası cok çeşitli
ayminaninannesi Civilden bakıcam cnm orda beğendim birtane bende benm kızımda olucak seçenek var en azında genelde kıyafet tarzını netten bakmıyorum kumaşa dikkat ediyorum
ayminaninannesi Hamileyim-mutluyum aynen kıyafet konusunda heleki bebek kıyafetiyse elin değecek yerine bakacaksın cnm en guseli
Hamileyim-mutluyum Karsesi Özdilek te var mı hastane çıkışı bilmiyordum valla iyi oldu oraya da bakayım canım sağol
Karsesi Hamileyim-mutluyum aa olmazmı pek de güzeller azıcık pahalılar ama kitikate markasının falan çok iyi hastane çıkışları var.
Haticekskn Ben almadim ama ablam karacadan almis. 10 lu takim. 150 tlden 100 tlye dusmustu. Beyaz renk. Zurafa ve filliydi. Cinsiyetimiz belli olmayinca güzel teyzemiz bize sürpriz yapmis ❤️
Brgl-111 Gaye ve miniworld markalarını öneririm dokunduğunda anlayacaksın özellikle gaye marka yumuşacık