minikbirkuzu
Bizim de eşimin ailesinde hiç kız çocuk ve kız torun yok. Biz de tahmini erkek dedik. Bazı yakın kişilere yüzleri düştü. Keşke kız olsaydı biz buna memnun kalmadık diyenler oldu. Ki bizim dört seneden sonra zorlu bir tedavi sürecinden sonra oldu. Eşim rüyasında erkek olacağını görmüştü. Bende hep erkek annesi olacağım diyordum. Hislerim öyle diyordu yani. Eşimin de aslında gönlünden geçen kızdı ama hiç birşey söylemedi olumsuz. İsim arıyoruz şimdi sürekli. Diyorum daha net demedi dr. Olsun o zaman da dr.a deriz bize erkek dedin biz erkek ismi bulduk. Kız olursa ismi sen bul diye diyor. Hiç keşke öyle olsa çıkmadı ağzından. Ama ailesine de söylettirmedi. Her telefonda soruyorlar söyleme diyor. Belki daha tam belli olmadığı içindir.
Yaramazlığa gelince arkadaşımın birinin kızı birinin oğlu var. Kız çok yaramaz. Ama diğer arkadaşımın oğlu çok uslu maşallah. Bu biraz yetiştirme ile alakalı. Erkek çocukların daha çoğunun yaramaz olduğunu söyleyenebilir ama siz bunun dozunu ayarlayabilirsiniz. Çocuğunuza davranışlarınızla neyin yapılmaması gerektiğini gösterirseniz emin olun yapmıyorlar. Kızların yaramazlıkları tatlı geldiği için gözle de görülmüyor pek galiba.
Şöyle düşünün bir yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti. Eşinize giydirmek isteyip de giydirmediğiniz kıyafetleri giydirebileceksiniz.
Oğlunuzu o kadar güzel yetiştireceksiniz ki naif, anlayışlı, sevgiyle dolu olacak. İlerde Eşine çocuklarına çok güzel davranacak. Size bolca dua edecekler. Allah razı olsun diye 😉
Aranızdaki sevgi öyle güçlü olacak ki eşiniz bile kıskanacak. Eşiniz tarafından böyle sevilmediniz daha o saf, masum minik kalp sizi yüreği gibi tertemiz sevecek.
Yaşı büyüdükçe sizi koruyup kollayacak. Varlığı ile her daim size güç verecek. Onunla beraber siz de erkekler hakkında bilgi sahibi olacaksınız.