Esra_80_ Kızlar bi bakarmısınız sol tarafım sanki biraz şiş gibi geliyor bana sağ tarafa bakarak neden acaba bu durumu yaşayan varmı 🤷♀️Endişe ettim açıkçası 13+4 olduk bu arada
Meneksekara Esra_80_ merhaba benimde o haftalarda bir sağ bir sol şiş oluyordu sanırım o yöne doğru toplamış bebeğiniz kendisini
gmzcvk Esra_80_ merhaba bebeginiz o tarafta toplanmistir merak etmeyin hep devam edicek bu ilerleyen zamanlarda bebek buyudukce daha iyi anlayacaksiniz ☺️
ADamla Esra_80_ benim de sürekli sağ taragım şiştir doktora her gittiğimizde ayaklarınjn orda olduğunu görüyoruz zaten hep oradan vuruyor. Büyüdükçe bir tarafa şişlik durumu devam edebilir. Tabi bir şey olmaz ama büyüyüp o tarafa yatınca ayaklarıyla itip rahatsız oluyorlar 😂
Esra_80_ Meneksekara o yöne yatsam sıkıntı olmaz dimi kafa ya çok takmıştım sağolun ya içim rahatladı birazda olsa 🙏🏻
Meneksekara Esra_80_ ben yattım bsey olmadı ama yinede gebelikte sola yatmayı öneriyorlar doktorunuzda danışın mutlaka 😊
Baharhnm Bebişin kendini orda toplamıştır annesi. Daha karnın büyüsün bariz belli oluyor kendini bir tarafa toplayınca😂
Melosss_4433 Baharhnm bende eşime kızıyorum benimle şakalaşınca yapma bebek yamuluyor diye tecrübesizlik işte 😂😂
gmzcvk Esra_80_ oyle endiselendiginiz durumlarda nerede toplandigini hissediyorsaniz ordan durtun oynasin iciniz rahat eder☺️
Esra_80_ gmzcvk yaa yapacam 😍😍bunu🥰🙏🏻Çarşamba hastaneye gideceğim bakalım gösterecek mi cinsiyetini😍🙏🏻
ADamla Esra_80_ gece uyku sersemi oraya da yatıyorum eğer çok rahatsız olursa zaten gayet uyandırıyor 😂😍 ama makbul olanı sola yatmak gece ise sürekli pozisyon değiştirmek en doğrusu
Esra_80_ Ferahfezaaa ya inşallah bakalım🥰🙏🏻Çarşamba’ günü öğrenicez🙏🏻😍 ama herkes bana erkek bebek gözüyle bakıyorlar 😂🤷♀️