Ozge1708 Ozge1708 ilaçlarını çok dikkatli kullan canm. Hep aynı saatte kullan fazla da hareket etme. Test günün ne zaman.
Ozge1708 Mucizemol Inşallah canm. Ben 14 gün yatmıştım sadece tuvalete kalkmıştım. Inşallah Sen de hayırlı haberler alırsın.
Cansuturk Mucizemol transfer oldu yazmıssın hadı hayırlı olsun ananas ve havuc suyu öutlaka oneriyorum bana bı arkadasım tavuk corbasıda tüketmemi söylemişti kabak cig badeö
Mavita27 Mucizemol Kişiden kişiye değişiyor yumurta sayısına bakıp bazı doktorlar ona göre karar veriyor bence hem dinlenmeden tutan da çok fazla kişi var hatta orta kaliteli yumurta bile bazen daha iyi tutuyor kısmet
Mucizemol Ozge1708 çok değişik bir duygu umarım tutunur bana arada beni hissetsin diye elimi karnıma koyup konuşuyorum dua ediyorum inşallah hissediyodur beni ve tutunmustur😊
Mucizemol Mavita27aynen yumurta sayısına göre galiba yapılıyo ama taze embriyo ile hamile kalan da çok var inşallah onlardan biri olurum bende🥰
Ozge1708 Mucizemol Konuş canm hissediyor bende konuştum hep öyle pozitiflik çok önemli. Inşallah tutunacak sana annesi.😍
Mucizemol Ozge1708 progestan fitil ,progestan iğne ,estrofem,coraspin bide folbiol kullanıyorum canim
Axel26 Mucizemol mrb eger hamileyseniz saglikla kucaginiza alin degilsenizde en kisa zamanda hamile kalirsiniz insallah. Neden o kadar cok ilac kullaniyorsunuz. Ben sadece fitil kullaniyorum.