Mucizemol Ozge1708 aradılar 6 yumurtam döllenmiş yarın yine ariycaz dediler umarım böyle devam eder inşallah 🤗
Ozge1708 Mucizemol ya 3 ya 5 olur canm doktorun hangini uygun gorurse. Tek tutunsunda sana gunu onemli değıl.
hazal1991 Mucizemol benim taze embriyoydu, hatta 3. Gün embriyosuydu, etrafımdakiler tutma ihtimali düşük dediler, çok yüksek kalite de değildi ona rağmen tuttu, moralinizi yüksek tutun moral çok önemli
Mucizemol hazal1991 çok sevindim böyle mesajlar morelimi yukseltiyo inşallah darısı banada olur burdam müjdeli haberi veririm🤲♥️
Mucizemol Ozge1708 inşallah kuzum Allah razı olsun öyle yapicam inşallah hayırlısı ile burda müjdeli haberi mi yazmak nasip olur 🤲🥰
Ozge1708 Mucizemol Âmin canm inşallah. Transferden sonra çok dikkat et kendine 2 3 gün çok iyi dinlen. Hamileymiş gibi hisset. Elin karnında hep konuş bebeginle. Çok etkli bence.
Mavita27 Mucizemol Ben dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım tavsiye de ederim hem sen dinlenirsin hem rahim dinlenir çok işlem görüyoruz çünkü ve son zamanda yapılan araştırmalar dondurulmuş embriyoların daha iyi olduğunu ifade ediyor. Ama hepsinden önemlisi psikoloji rahat olun 🙏🏻