Hilalllaydn Hanımlar planlı sezeryanda lavman kesin yapılıyor mu? Birde sezeryan doğum öncesi neler yapılıyor hastanede
Tubasahra Hilalllaydn Benim ilk iki sezaryende lavman yapıldı .Sonda odada takıldı .3. Ve 4. Sezaryende yapmadılar.Sonda ameliyathanede takıldı.
ssuleeyuce Hilalllaydn bana yapilmadi dr saat 9da hastanede olmami ve 12den sonrada bisi yememem gerektigini soledi. Bu yuzden yapilmadi sanirim
Nilirem Hilalllaydn lavmanı her doktor yaptrmıyor ama bence kesin yapılması lazım kabız degilseniz bile dogumdan sonra büyük tuvaleti yapmak cok zor dikişlerle ıkınamıyosunuz ben 3 gün önce sezeryan oldum lavman yapılmadı ama tuvalete cıkamdım dogumdan sonra lavmanla rahatladım keşke dogumdan önce yapılsaydım dedim
Demet3435 Tubasahra merhaba ikinci sezeryanı kaçıncı haftada oldunuz? Birde doktorunuz kaçıncı haftada gün verdi acaba ?
S-U Sezeryan da lavman yapılmıyor aksi bir durum yoksa , çünkü zaten geceden sonra birşey yeme diyorlar sana , yine ters bir durum yoksa spinal yapıyorlar sezeryani belden yani
Hilalllaydn ssuleeyuce banada geceden sonra bişey yeyip içmemem gerektiğini söyledi ama yinede aklıma takılmıştı
Tubasahra Gizemli213 Ben kendimi çok sıktığım için biraz acı hissettim de öyle aman aman korkulcak birşey degil.
Busra3509 Sonta cıkarır ken veya takarken acıyormu. Herkese mi takılıor 😟 lavmanda herkese mi uygulanıyor
aezgi Busra3509 sonda uyusturulken takılıyor canım canı cok tatlı olan bi insan olaraktaa cıkartırken hic ama hic acımıyor hic korkma🥳
neslikay Lavman bana da yapıldı. Bu işin yemekle alakası yok 17 saat açtım ama onunyaptıktan sonra içim boşaldı Her ihtimale karşı yaptıran doktorlar var :)
Yaprak- Sonta zaten hissedilmiyor takarken zaten uyuşturuyorlarya çıkarkende acımıyor aç karnına gidildiği için lavman yapmıyorlar
akdg95 Merhabalar binada lavman yapmadılar. Planli sezeryandi aksamdan ac gittim. Sondayı da ameliyathane taktılar hic hissetmedim. Ayağa kalkmaya başlayınca sondayı çıkardılar onda da çok birsey hissetmedim acımadı diyebilirim
Tubasahra Demet3435 Ben ikinci sezaryeni 40 haftamin dolmasına 10 gün kala oldum planlıydi.Digerleri erken doğum oldu
ssuleeyuce Hilalllaydn yok ole denildiyse eger yapilmiyo merak etmeyin. Zaten lavman dedikleride popodan sivi bir ilac veriliyo siringa yardimiyla o kadar
Hilalllaydn ssuleeyuce Evet canım lavmanı biliyorum yaptırmıştım öncesinde birkez. 1 ocak için gün aldık bizde 39+1 oluyor normal sanırım sezeryan için değil mi