ElifGecem Evet arkadaşlar, dünyanın en temiz canlılarını içimizde büyütüyoruz. Ona söylemek istediklerimizi her gün 1 cümle ile paylaşmaya ne dersiniz? -Bebeğim iyi ki varsın ve iyi ki beni seçtin anne olarak, seni çok seviyorum 😘
Nehir66 ElifGecem Bebeğim Cennet Davetiyem❤️ Sen bugünlerde 31 haftalıksın. Bir ananas 🍍 kadar olduğunu söylüyor doktorumuz 👩⚕️ Organların oluşmuş minik bir bebek 👶 olmuş kızım. Ne garip değil mi, sen henüz tam gelişmemiş olsan da ben seninle 31 haftadır sohbet ediyorum, hıçkırıklarını duyabiliyorum ve attığın her tekmeyi hissediyorum 🥰❤️👶babanla seni çok seviyoruz ilk göz ağrımız prensesimiz 👸 seni dört gözle kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz❤️🥰👶seni seviyorum kızım👶İyiki benim kızımsın❤️ iyiki senin annen benim❤️🥰
Aysem050 Mucizem güzel oğlum seni çok seviyorum rabbim sağsalim sana kavuşmayı nasip etsin seni kucağıma alacağım kokunu içime çekeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
Zeynepkurel Oğluşum seni çok seviyorum her gün rüyalarımda seni görüyorum babişkonda seni görüyor 💙💙 Son 40 gün seni bekliyoruz 🐣 Çınar Asaf'ım 💕
Elifabakli Ben bebegime aklima gelenleri uygulamadaki ‘Bebegime notlar’ kismina yaziyorum. Duzenli duruyor, sonradan donup okuyabiliyorum. bebegim dogunca ona da okucam insallah 🙂
Buseardic Elifabakli cok mantikli. Ben ayrica bir defter tutuyordum ama mobilde hep yanimda tasidigim telefonumda olmasi cok daha mantikli. Tesekkur ederim 🙂
Zeynepkurel Ben sadece ay ay fotoğrafını çektim karnımı çektim onları büyüyünce göstereceğim bir de ilk doğdugunda bez bir ayakkabısını gıydırıcem ve o ayakkabısını büyüyene kadar saklayacağım 💙
caglareisogluozturhan HAYATIMLA, EVLADIM ARASINDA BİR SEÇİM YAPMAM GEREKTİ. BEN EVLADIMI SEÇTİM. İLKİNİ KAYBETTİM. İKİNCİSİNİ KAYBEDEMEYECEK KADAR KAZANDIM.