dmrlesra Ozdmrkbraa Hadi inşallah canım geçer geçmiş olsun çok uzun sürmeyecek iyileşmesi.Emzirmekten vazgeçme yara olan göğsünü emziremesen de boşalt ateş yapabilir.İlerde de sütleri tam boşaltmamak kitle sorunu falan yaratabiliyor dikkat et☺️
[silindi] Ozdmrkbraa merhaba ben henüz doğum yapmadım ama doktorum başta olmak üzere çevremdekiler garmastanı kullanmamı tavsiye etti. Özellikle yara olan göğüsler için çok etkiliymiş. 90₺
Dilara1503 Ozdmrkbraa rica ederim umarım en yakın zamanda şifa bulursunz.Soğan marul vs koyanlar var kimi kişide fayda sağlarken kimisinde tetikliyor yarayı o yüzden o tarz şeyler denemeyin derm
Ozdmrkbraa dmrlesra inşallah biran önce iyileşir 🥰 öyle yapıyorum tek göğsümden emziriyorum diğerini sağıp veriyorum o halde bile sızlıyor 🥺
gmzcvk Ozdmrkbraa ben hidroten almistim bir iki gun kullandim ama kendi sutum de iyi geldigi icin biraktim isterseniz onu da bir deneyin emzirirken de temizlemenize gerek yok
Melikelifeylul Ozdmrkbraa kakao yağının çok iyi geldiğini duymuştum. Bir de e vitamini bı tablet var. Arastirin ismini hatırlamıyorum şimdi. O da çok iyi geliyor. Kuzenim de kardeşim de kullandı.
Ozdmrkbraa Melikelifeylul kakao yağını çatlaklar için kullanmıştım belki göğüs ucuna da etkili olur 🤷🏻♀️