Ozdmrkbraa Elfffffffff ayva çekirdeğini sürdükten sonra gümüş kapak koydunuz mu yoksa kendisi yeterli oldu mu
Elfffffffff Ozdmrkbraa ayva çekirdeği jelini sürün isterseniz açıkta tutun çeksin, gümüş kapağınız varsa kapatın üstüne, emzirmeden önce sildirirsiniz bi bezle. Ben çok yaraysa açık bıraktım iyileşmeye başlayınca gümüş kapakla sürüyordum
dmrlesra Ozdmrkbraa Medine hurmasını ılık suda yumuşatın sonra göğüs ucunuza koyun.Hep orda dursun pedle birlikte ara ara yenileyin tekrar ılık suda hurma yumuşatarak.Ben bir çok krem denememe rağmen bu yöntem hemen fayda etmişti
dmrlesra Ozdmrkbraa Aynen hurmayı ılık suda beklet yumuşasın göğüs pedinin oraya koy devamlı kalsın ara ara tekrar yumuşat yalnız.Bebeğe de hiç bir zararı yok. Benim göğsümden et kopmuştu çok kanamıştı bu fayda etti.
Dilara1503 Ozdmrkbraa sanmıyorum çok zor bir ihtimal ben internettem siparis ettm hemen geliyor 2 güne kullanan kişilerden de memnun olmayan yok Internetten araştırın derim mumsy natural orijinal sayfasından aldm
yagmurakcali Ozdmrkbraa yok emzirmeden önce güzelce yıkıyodum siliyorum maalesef göğüs ucu kremleri vs hiç fayda etmedi bende onla atlattım 2 günde
minikcasper Ozdmrkbraa garmastan pomad daha iyi diyolar. Ben şimdiden başladım gümüş kapak takmaya 37+2′yim inş fayda eder de krem almam. Gümüş kapaklardan da geneli memnun.
Ozdmrkbraa minikcasper aynen öyle iyi diyorlar ama bence o pomad I alana kadar gümüş kapak almak mantıklı aynı fiyatalar 😂 bakalım ev tipi yöntemleri deneyeceğim ebe hemşiremle görüştüm bugün baktım onlar da etki etmiyor en son gümüş kapak alırım 🥰
dmrlesra Ozdmrkbraa Çok kötü oldu benim ki kanıyordu.Eşim o zaman bir bebek firmasında çalışıyordu ve eve getirmediği şey kalmamıştı.Hurma iyi geldi ama 2 gün de kesti.İnşallah sana da şifa olur❤️
Dilara1503 Ozdmrkbraa rica ederim umarım en yakın zamanda şifa bulursunz.Soğan marul vs koyanlar var kimi kişide fayda sağlarken kimisinde tetikliyor yarayı o yüzden o tarz şeyler denemeyin derm
gmzcvk Ozdmrkbraa kendi sutunuzu bolca surun cok iyi geliyor benim bu sebepten cok sukur hic yaram olmadi
Ozdmrkbraa yagmurakcali inşallah canım burda ki yorumda ne okuduysam deneyeceğim bunu da deneyeceğim ilk fırsatta
Sinemooo Ozdmrkbraa gogus ucu al plastik avent in ona iyi diyorlar onunla emsin hic yara olmuyormus ben aldim gunus kapak cok pahali ve acikcasi anlamadim ne ise yaradigini emzirirken takilmiyor sonucta
Ozdmrkbraa Sinemooo zaten göğüs ucum olmadığı için koruyucuyla emziriyorum gümüş kapağı emzirme dışında takıyorsun nemli kalmasını sağlıyor ucu yara olmuyor böylelikle
gmzcvk Ozdmrkbraa ben hidroten almistim bir iki gun kullandim ama kendi sutum de iyi geldigi icin biraktim isterseniz onu da bir deneyin emzirirken de temizlemenize gerek yok