Cansuu1706 Cansu-src5089 zubeyde hanima gidiyorum simdilik basta hacettepeye gittim. Bende miyom var miyomla hamile kalmisim hacettepe bayagi korkuttu simdi zubeyde hanimdayim sen peki
HaleErhan Durdane_acar ay insallaah canım yaa hangi doktora gidiyorsun pekii ben necati beye randevu aldım ondan cok memnun kalan varms baya cok duydum
Durdane_acar HaleErhan evet Necati hoca çok iyi canım Fatma Salih var Özlem gündüz bunlardan memnun kaldım ama çoğu doktor ilgili bazen denk gelmiyor randevu o yüzden istediğin doktordan alabilirsin gönül rahatlığıyla
Ozllem22 Avgulsah59 çok memnunum çok ilgili volkan bey sen sormadan her şeyi anlatıyor ve kafan rahat oluyor.Esengül hanımda iyi ama volkan bey başka.Daha çok küçük beta değeriniz yükselsin şuan kese oluşuyor bir 6 haftalığı bekleyin derim.
T06Y13 tontirikkannesii ozaman Seyithan daha mı iyi diyorsun şimdi bende bilmiyorum kaç doktor var yeni geldik yeni hamileyim bende hangisi iyi bilemedim
tontirikkannesii T06Y13 ben seyithandan memnunum o da güven tıp merkezinde. Kontrole git bi kere memnun kalırsam devam edersin. Ben isa çetinden pek memnun kalmadım sezgin de hiç gitmedim duyumlardan ötürü. İkisini de dene hangisi iyiyse onla devam edersin 🙂
Cansuu1706 Cansu-src5089 insallah sezeryanla olucak kanali kapatiyormus cunku bebegin durumu iyiymis cok sukur ama sezeryanda kanamam cok olabilirmis bol bol kan takviyesi yapicak bi sekilde halledecegiz dediler bakalim Allah buyuktur 🙏
Nazlikizilyar ikizgebe öyle mi Allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah siz nerede oturuyorsunuz🙏🤗
Dunyam35 Saziyersin aynen ben uzak kalıyor diye yoksa bende giderdim çünkü özel gibi orası çok memnundu arkadaş 😍
Thysn23 Vuslat23 ücretleri nasıl canım oranın bende belki hastane değiştiririm hayat a mi oraya mi gelsem bilmiyorum