T06Y13 tontirikkannesii İsa Çetin güven tıp da ama ultrason pek iyi değil bir tane özel muananesi olan doktor varmış yeni ultrason felan iyimiş bende onu düşünüyorum ama daha fırsat olmadı
tontirikkannesii T06Y13 sezgin diyorsun sanırım. Bende onu duydum ama çok bilgili değilmiş diye duydum sadece ultrasonu iyiymiş
Susen-merve Buslee benimki erkek. Bu yıl çoğunlukla erkek. Kız çok nadir duyuyorum 😃 bizi de 3 hafta 1 çağırıyor onur bey canım adın ne 😃
Buket08 Saziyersin egekenteyim 😊 medical parka gidicem henüz başlamadım. Daha önce Can hastanesine gidiyordum şimdi değiştiriyorum doktorumu 7+6 haftalığız 😇 siz nerde oturuyorsunuz?
D-d-m020815 BM9619 hangi doktorun yanına gidiyorsun ayrıca evet erçişdeki doktorlar çok ilgisiz sanki zorla muayene ediyorlar
Durdane_acar HaleErhan kesinlikle tavsiye ederim canım bende şehir Hastanesi’ne gidiyorum ilk baştan beri ve gerçekten memnunum ben inşallah sende memnun kalırsın 😊
HaleErhan Durdane_acar ay insallaah canım yaa hangi doktora gidiyorsun pekii ben necati beye randevu aldım ondan cok memnun kalan varms baya cok duydum
sevdamoms7 Homeless20 merhaba istasyon caddesinde oturuyorum Eryaman tren istasyonuna çok yakın 😊 sen neresindesin
Zemire DevrimDeniz12 olsun doktor öneriniz var mı özel devlet fark etmez işinde iyi dikişsiz doğum yaptıracak doktor arıyorum :)
T06Y13 tontirikkannesii ozaman Seyithan daha mı iyi diyorsun şimdi bende bilmiyorum kaç doktor var yeni geldik yeni hamileyim bende hangisi iyi bilemedim