Senanurspc Nurhayat92 Ccff3435 çamlıca medipolun muayene ücreti ne kadar ve kac hafta da bir ücret alınıyo🌸
Merve3460 Ccff3435 çok önerdiler doktoru fln görümcem de orda doğum yaptı çok memnun siz hangi hastaneye gidiyorsunz
Mjde Merve3460 bende Gülçin hanıma gidiyorum çok iyi bi Dr ama hastane biraz yetersiz geliyo bana yoğun bakım servisi falan yok galiba biraz bu yüzden kafam karışıyo
Avgulsah59 Tekirdağ’da yaşıyorum İlk hamileliğim olacak inş. 🥰beta hcg değerimin 220 olması ile öğrendim. Henüz kontrole gitmedim 2. Bir kan testi de vermedim. Tecrübeli anneler siz neler önerirsiniz ? 🙃
Ozllem22 Avgulsah59 bende Tekirdağ’da yaşıyorum 9 haftalığım genesiste volkan akele gidiyorum.ilk hamileliğim benimde 7+2 ilk gittim doktora ozaman kesemde kalp atışınıda duyduk.
hafsa0211 1kedi1baby evet beklentim daha çoktu 😅 kaç haftaliksiniz hangi hastane doktora gidiyorsunuz 😊
hafsa0211 emineyavuzhan hayırlı olsun hamilesiniz 48 saat sonra bakacaginiz betanin en az 2 katina cikmasi gerekir 😊
hafsa0211 emineyavuzhan 48 saat sonra 240 bir 48 saat sonra da 480 en az . Ama inanin saglikli bir gebelikse fazla fazla katlanarak artiyor😊 inşallah sağlıklı guzel bir gebelik sizi bekliyordur 😊