emineyavuzhan Eylem_kaya07 Cuma test yaptım Beta 119 çıktı normal mi canım sence yarın da yapacağım Kaç çıkması gerekir
Ccff3435 Tazegebe1 bende ümraniye 26 yaşındayım 10+2 haftalık hamileyim medipol çamlıca Ayşe Kavasoğlu na gidiyorum 🥰
Merve3460 Tazegebe1 bu zmana kadar ümran tıpa gittim ama evim çakmak erdeme çok yakın doğumu orda yapmayı düşünüyorum çarşamba dan itibaren erdeme baslıycam canım sen hangi hastaneye gidiyorsun
Ccff3435 Merve3460 Merve3460 bende ümraniye, bir tavsiye erdeme gitmeyin sakın :(( genel olarak kötü bir hastane daha çok ticarethane gibi
Tazegebe1 Merve3460 çamlıca medipole gidiyorum ama doktorum doğum iznine çıkcak moralim bozuldu tam alışmışken yani :(
aryldz Ayseunal_ hiç korkma ilk başta bende yaşadım ilaç vs.kullandım evde yattım geçer .iyi düşün iyi olsun
hafsa0211 1kedi1baby evet beklentim daha çoktu 😅 kaç haftaliksiniz hangi hastane doktora gidiyorsunuz 😊
hafsa0211 emineyavuzhan hayırlı olsun hamilesiniz 48 saat sonra bakacaginiz betanin en az 2 katina cikmasi gerekir 😊
Lavinya8955 Aysegulyksl benim memleketim samsun😍 1 senedir rize’de yaşıyorum. Samsun un neresindesiniz
Merve3460 Ccff3435 çok önerdiler doktoru fln görümcem de orda doğum yaptı çok memnun siz hangi hastaneye gidiyorsunz