Oznur2z1 Elif3534 merhaba benim 2 gebeliğim ilkinden ikizlerim var 7 yaşında dr ilk doğumumda gittiğim o zaman medical parktaydı zekeriya güner şimdi park yaşamda muannane var yanında da gülşat ebe birlikte çalısıyorlar çok ilgili ne zaman arasak hemen cevap verir seviyorum dr umu
ozlemozkankskn SerpilAlmac bende Giresun Bulancak’tayım doktora ordu sevgi hastanesine gidiyorum siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?
HaleErhan SenaUysal necati hocaya gittim bende ama gerckten memnun kalanlar kadr varmıs doktor bende cok memnun kaldım
hazal544 Gulten27 aynen canm az kaldı ama doğum yapacağım yeri kesinleştirmedm daha, devlet de virüs var, ayrı ayrı odalar Yok, bide sancıyı çekerken falan refakatçi almıyorlar yanına, oyuzden korkuyorum orda yapmaya, özel de çok pahalı
Pamukcuk Nazlikizilyar Ya kusura bakmayın ben uygulamanın nasıl kullanıldığını bilmediğim için cevabınızı yeni gördüm 😂 yunus emreye gittim şimdiye kadar ama şehir hastanesine kontrole gittim en son burda doğum yapmayı düşündük
Nazlikizilyar Pamukcuk etrafından duyduğum kadarıyla özel hastane gibi rahat olduğunu duydum ama tek sıkıntı refakatçi alınmıyormuş maalesef
Gulten27 hazal544 bende yapmak istemedim yeni açılan vip hospital var normal doğuma 2500 sezeryana 3000 istedi cidden özeller çok pahalı yok ben sorduğum zmn devlet hastaneleri eşini aliyo veya anneni yanına aliyo senin istediğine bağlı evet bir kişiden fazlasını şuan almiyolar