Homeless20 sevdamoms7 inşallah ayarlayalım kuzum yaza doğurmuş olucam :)) bebeği arabya atıp gelirim 😂😂
hazal544 Gulten27 sen Göllüce demi yapmayı düşünüyorsun doğumu, bide doktorun numarası var mı sende bir sıkıntı olduğunda arayabiliyor musun
Gulten27 hazal544 bnim doğum biraz riskli olduğu için doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum var arayabiliyorum
hazal544 Gulten27 cevap veriyor mu peki, bide ilgileniyor mu doktor, ben Hateme gidiyorum ama orası çok pahalı doğumu yapmasam mı orda diyorum, birde kaç haftalıksn
Melikeca Senanurspc Ayşe hanima gidipte memnun kalmayan duymadım açıkcasi annemde bir kere muayene oldu ilgisi alakası çok iyi sorularınıza cevapta alırsınız nazik biri. biraz yoğun oluyor beklemek zorunda kalırsınız belki ama kesinlikle değer
Seda-can İzmir ayrancilardayim 38 haftamizi geride bıraktık oğluşumla medifema Hastanesi’ne gidiyoruz doç Dr Ali irfan beye.kimelr ayrancilarda komşumuz🤗
HaleErhan SenaUysal necati hocaya gittim bende ama gerckten memnun kalanlar kadr varmıs doktor bende cok memnun kaldım
ozlemozkankskn SerpilAlmac bende Giresun Bulancak’tayım doktora ordu sevgi hastanesine gidiyorum siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?