prensssannesiii tugce_25 bel ve kasık ağrısı var . Az önce acilden geldim bebeğin başı aşağı baskı yapiyomus. 12 kilo aldım emzirmeye başlayınca hemen veriyosun diyolar 😁
tugce_25 prensssannesiii emzirmek kurtarici heralde bdbek kanala girmis mi peki sali gunu bnim randevum dogum pozisyonu almışti ins kanala da girmiştir
gamzelim2234 @tugce_25 benim şuana kadar kusmam olmadı ama yeni adet oldu bu da 32 den beri herşeye midem bulanıyor sanki yeni hamileymişim gibi 😂 doğurunca bile midem bulanıcakmış gibi hissediyorum
tugce_25 gamzelim2234 benim 27 den sonra bulanti kusma basladi sigarayi bıraktim kokusunu bile almak istemiyirum tiksindim
tugce_25 tuubshh benimde bazen kalçama sanki bıçak sokuyolar çok fena yürüyemiyorum ayni seyleri yaşıyoruz hep
Selmaysf Bişey sorcam bu sezryan da yarım ve tüm bayılmayı doktor mu belirliyo bizmi onu bilmiyorum hiç
tugce_25 Selmaysf normslde bi sorun olmadigi surece belden uyuşturuyolar devlet hastanesinde ha anestezi komple bayıltmak icin de kan fln aliyolar ona gore
Nezkavran Merveturannnnn 35+2 sırt ve bel agrılarım cogaldı bu ara benimde erkenmi gelecekler anlamadım🙄
Merveturannnnn Nezkavran Emin ol bende erken gelecekler diye düşünüyorum ağrım var ama dayananayacak kadar değil onun için ne yapacağımı şaşırdım kaldım 😂😂😂