Loveme AysenO evet yatmadan önce alıyorum sadece bir keresinde gün içinde almıştım ve tüm gün uyumuştum
Banubaytok Hafize_17 bende açık geldi doktor düşük dedi koyu olsaydi yerleşme kanamasi dedi cnm doktorum dedi kafamıza gire şöleniyiz sen bence iyi bi araştır
Srphrn Oznesiz 5 haftalik oldum bugun ve geceden beri afedersiniz kendimi sildigimde kahve akinti oldu :(
Oznesiz Srphrn ona normal diyorlar sanırım, benim hamile old. Öğrenmeden önce olmuştu hatta adet oldum sandım sonrası gelmedi
Seldel Busraozzz 3.aydayız😂 ciddi anlamda hızlı tüylenme problemi yaşıyorum daha doğrusu mevcut tüylerim inanılmaz hızlı uzuyor artık.bi de benim çene altına da iğneli epilasyona gidiyordum şimdi ona da gidemiyorum çok canım sıkılıyor
Esmanur38 Nurhayat92 Normal canım bende 7+6 dayım çok fazla bel kasık ağrım vardı ilerledikçe azalyor endişelenmene gerek yok ☺️
ayse-baldane35 Ayseunal_ bende aynı öyleyim çıkarma vs yok ama yemek görmek bile istemıyorum herkesinki farklı oluyor galiba
Ayseunal_ ayse-baldane35 ben etten tiksindim yemek yapmıyorum kayınvalidem sağolsun o yapıyor artık midem bulanmasın diye tiksinme Hariç rahat geçiyor baş donmem yok çok şükür canim 🤰🥰🦋
mirayin_annesi hep mide bulantisi yasiyorum aradada affiniza siginarak kusma oluyor saglik ocaginda dramamine yazdirdim ama faydasi yok gibi gece yarisi bile mide bulantisindan uyanip kustugum oluyor napcam bilmiyorum😳
Nur8690 mirayin_annesi gecelerin ne kadar uzun olduğunu anladım bu süreçte. Kusmaktan yoruldum resmen😓11. Haftadayım hala geçmedi
ayse-baldane35 Ayseunal_ benim de hep annemler ablam getırıyor toksa hep çorba içiyorum eşim de aç kalıyor hep 😂😂