DUAMSIN Avgulsah59 benim karnım çıkmadı Avgulsah59 karnım çıkmamış benim daha yeniyiz biz 5hafta +1 gün
Eylemmm1655 AysenO ocağın 10. Gününe kadar gel dedi doktorum ikili tarama testi için canım ama doktor a daha öncede sordum ilaç veriyo birde serum takıyo ama gene aynı devam ediyor bendeki bu kusmalar
busracnbk gzhm1605 gzhm1605 canım şimdi doktordan çıktım keseyi gördük çok şükür ama kalp atışlarını henüz duyamadık malesef 6+3 üm ben de bugün , haftaya tekrar çağırdı 😍
Babyisot Son adete göre 5+3 um Perşembe günü beta değerim 572 idi ve kese görünmüyordu bugün gittim kese göründü 3 mm dedi doktor normal mi
minikturta Eylemmm1655 ne zaman geçer sorusuna bisey diyemeyeceğim çünkü 9 ay süren de var 🥺 gaviscon denesen bide yemekten hemen sonra alsan bide öyle bi bak bakalım beni o ferahlatti biraz
Gldnaka Busraozzz 17+3 deyim şükur Rabbime güzel gidiyo.ikili üçlü testimizi yaptırdık şimdide ayrıntılı ultrasonumuzu bekliyoruz 😊
Berram21 Asil_Egem 3000 lerde gördük keseyi canm bende endişeliyim geç döllenme dediği için doktor insan korkuyor anliyorm seni senin beta degerinndaha çok düşük görünmemesi normal içini rahat tut
Hafize_17 Banubaytok bi araştırın daha sonra tartışalım. Bende sağlık mezunu olduğum için neyin ne olduğunu az çok biliyorum
Banubaytok Hafize_17 bende açık geldi doktor düşük dedi koyu olsaydi yerleşme kanamasi dedi cnm doktorum dedi kafamıza gire şöleniyiz sen bence iyi bi araştır
Srphrn Oznesiz 5 haftalik oldum bugun ve geceden beri afedersiniz kendimi sildigimde kahve akinti oldu :(
Oznesiz Asil_Egem merak etmeyin benim dün 979 du benim de daha görülmedi yarın gideceğim insallah, alttan bakarsam görürüm ancak dedi
Asil_Egem Oznesiz ama size tavsiyem hemen alttan bakılmasına izin vermeyin düşüğe yol açabiliyor mesela bende Perşembe gidicem ama 5 hafta olana kadar felan baktırmam alttan çünkü şahit oldum direk
Zeliiiss aslitellioglu_07 durum güzelse hiç kafanı yorma bence bulantı kötü bir sey bende bir iku gündür ağırlaştı