kahve-cekirdegim Eda2020 evet 3 gün önce 2137idi sonra baktırmadım bugün keseyi gördük şükür tahminen 7 8 binlerdedir diye düşünüyorum 😊
Meryem19766 Nrdn-tmr00 inşallah yeterli gelmiştir devam et demez 🥰 benimde kontrolden sonra keser inşallah 😊
GizemDlv Eminemalinnn merhaba aynı haftadayız merak ettim nasıl geçti kontrolünüz. Bende perşembe günü gideceğim kısmetse kalp atışı için
Eminemalinnn GizemDlv canım boş gebelik dedi doktor kese 19 mm olmuş ama yolk kesesi yoktu. Çok üzgünüm 2 hafta daha bekleyelim kürtaj dedi 😔 Allah ın takdiri ama çok yıprandım umarım canım acımaz çok… umarım sizin sağlıklıdır
GizemDlv Eminemalinnn Eminemalinnn ah canım çok üzüldüm bende. Kısmeti bu kadarmış diyecek bişey bulamıyorum çünkü ne desem teselli olmayacak acına.
gzhm1605 Eminemalinnn aynı durumu bende 3 sene önce yasadım kürtaj oldum hıcbırsey olmuyor korkmayın canınız yanmıyor gecmıs olsun
Malidlgz Eminemalinnn benimde 6 ay önce boş gebelik yaşadım ve kürtajla 6. Haftada alındı beklemek istedim doktor seni zehirler dedi kaç tane doktor gezdim hepsi alınacak deyince mecbur 😞 sonra 6 ay sonra yine hamile kaldım herşey bizim için Rabbine bol bol dua et 🙏🏻
Oznesiz Bussratozaan ohhh şükür yaaa 🙏🏻 Ben 3-4 tane aldım kutu bile değil kutıda 12 var . hem de değerim 30 olmadan 4-5 gün önce yine de korkuyorum ne bilim🥺
evreM-0 5+4 günlük olduk bizde çok şükür kesemizi de gördük bugün 🥰🤲 rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah 😇 darısı da kalp atışına 🤲
evreM-0 Bussratozaan evet canım son adet tarihine göre..evet karından gördük perşembe günü gitmiştim görememiştik bugün gittiğimde gördük çok şükür 🙏
busraslan1 Gulgzm ilk hafta aşırı bel ağrım vardı. Ama şuan arada kasık ağrım oluyor. Şişkinliğim çok var. Bazende halsizlik. Senin nasıl geçiyor?
Sbd Oznesiz bende cuma günü öğrendim 264 çıktı hcg doktora gittiniz mi acaba daha erken dedikleri için öylece durdum bekliyorum 🙈🤷🏻♀️
Oznesiz Sbd bugün gittim 979 çıktı değerim, hemen hemen aynıyız sanırım uc dört gün oynuyo😍 alttan bakarsam görürüm dedi çarşamba yukardan görünür insallah dedi biz de baktırmadık heyecanla bekliyoruz🙏🏻
Nursekmen emineyavuzhan yo öyle birşey yok bende gözükmedi ben altan baktırdım doktor da öyle birşey demedi gayet iyisin dedi
Adalet-22 busraslan1 kendinizi rahatsız hissetmiyorsanız kanamanız yoksa sıkıntı yok.ağrınız olursa ayaklarınızı hafif yukarı kaldırıp dinlenin folik asit kullanmaya başlayın birde 🥰