pelin0108 Busraozzz yarın tam 6 haftalık olucaz ama suanlık bulantım çok yok fazla yemek yiyorum asla aç duramıyorum yarın kontrolüm var dua edin kalp atışlarını dinleyebılıyım 🙏🙏🙏
Bussratozaan pelin0108 o durum bende de var çok acıkıyorum resmen sürekli bişi yemek istiyorum ve cok su içiyorum bu sebeple de cok idrara cıkıyorum
Mihrialtntas Burcu80 kesinlikle katılıyorum Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaAllah🤲🏻🌺
Seahammer Busraozzz Tam olarak ne kadarlık olduğunu bilmiyorum maalesef adetlerim düzensizdi. daha önce boş gebelik yaşadım. Şimdi ise kese göründü henüz embriyo yoktu beta hcg 6.130 idi. Umarım yine bir sıkıntı olmazda sağlıklı sıhhatli doğurabilirim
Banuasya Suleylul bende vajinal baktirma taraftarı degilim özellikle gebeligin ilk haftalarinda benimde ikinci doğum olacak
Banuasya Zeyzey16 önce evde iki kere test yaptım adetim 4 gün geçince pozitif çıktı ertesi günde kan testi yaptırdım
Nrdn-tmr00 5+4 günlüğüm ve kanamam var 2 gündür. Bugün progestan kullanmaya başladım. Rabbim hepimizin evladını sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Meryem19766 Nrdn-tmr00 amin inşallah aynı haftadayız bende 5+4 üm bende de kanama değil de kahve rengi lekelenme oluyor bende progestan iğne kullanıyorum inşallah geçer sağlıklı bir şekilde 🥰
Nrdn-tmr00 Meryem19766 bende ilacını kullanıyorum inşallah tez vakit geçer bu günler de hayırlısıyla sağlıkla 🙏
Eda2020 kahve-cekirdegim 3 gün önce de baktırmış mıydınız? Benim de 4+4 şu an 2670 sonucum belli belirsiz kese görüldü ama emin olmak için 3 gün sonra çağırdı
kahve-cekirdegim Eda2020 evet 3 gün önce 2137idi sonra baktırmadım bugün keseyi gördük şükür tahminen 7 8 binlerdedir diye düşünüyorum 😊
Meryem19766 Nrdn-tmr00 iğne çok fena dayanılacak gibi değil ben kullandım baya bu hafta benim de progestan ilaca çevirecek doktorum günde 3 defa vajinal yoldan fitil gibi dedi birde koruyuculuğu olsun diye hafta da bir gün bir iğne yazdı
Nrdn-tmr00 Meryem19766 bide bugün tek adet proluton iğne verdi doktor onu vurdurdum ilaca devam et haftaya gel dedi bakalım ne olacak
Meryem19766 Nrdn-tmr00 inşallah yeterli gelmiştir devam et demez 🥰 benimde kontrolden sonra keser inşallah 😊