Merve8126 Zeliiiss bizde 9+5 iz benimde böyle midem de baygınlık bulantı var kusma yok prilam kullanıyorum o rahatlattı beni
Merve8126 9+5 iz bizde bulantılarım için prilam kullanıyorum bebiş bu hafta harwketlenmişti el ayak hareketlerini ultrasonda görebildik çok şükür. 5. hafta d akslp atışını duyduk
mavis24 Nurhayat92 o ağrılar yüzünden kaç defa acile gittim korkudan anlatamam her seferinde dedim kesin bişey oldu ama şükür hep gittiğimde normal böyle şeyler dendi
t_tgc_ok Gulgzm doktor kontrolünüz ne zaman acaba ben bu gün gittim kalp atışını duyarız dedi Alttan da muayene etti duymak için ama duyamadık haftaya randevu verdi haftaya duymamız lazım dedi 1 hafta yine heyecan dorukta kalp duyacak mıyız sıkıntı var mı diye
BuSee_ Merve8126 sağol canım aman bebek iyi olsunda canım bulantı olsada olur belirtim yok diye korkuyorum
melisaa96 Bende 7+6 dayım mide bulantısı çok oluyor prilam kullandım ama oda sersemlik yaptı çok fena ne yapacağım bilmiyorum inşallah bu zamanlarımız çok çabuk geçer ☺️
Adalet-22 busraslan1 kendinizi rahatsız hissetmiyorsanız kanamanız yoksa sıkıntı yok.ağrınız olursa ayaklarınızı hafif yukarı kaldırıp dinlenin folik asit kullanmaya başlayın birde 🥰
3851 Adanisa ilerde geçiyo canim ben 15 haftaliga kadar mutfaga girememistim suan 20 haftalik oldum ara ara mide yanmam oluyo sadece
Fatma-yldz Saziyersin bizde 9 haftalığız 🤲🙋♀️😍🥰🤰rabbim herkese hayırlı bebisler ve doğumlar nasip etsin sağ Salim 🥰
Gozzdeeeee Herkese merhaba. Ben bu sbah kan vermeye gittim değerim 3340 çıktı adetimden 7 gün geçti sizce değer normal mi yoksa baska bişi olabilir mi diye korkuyırum doktorda bugun için randevuda bulamadım
miray2015 Gozzdeeeee Gozzdeeeee instgramda çağrı gülümser doktor var oraya dm den sonucu atabilirsiniz hemen cevapliyor🌸
Sevil_mavi Busraozzz Busraozzz bulantılar artmaya başladı 9. Haftadayız bakalım sizde ne kadar sürmüştü?
Elif_6161 Gizem0zkn iyi günler bende 8 haftaligim kahverengi gibi akıntı leke gibi geliyor ama doktorum ağrı sancı olmadıktan sonra birşey yazmadı ilaç sorun olurmuki
Gizem0zkn Elif_6161 bilemiyorum benim ağrım yoktu ama verdi. Akıntıların devamı gelirse tekrar sorun isterseniz doktorunza. Bana bu saaten sonra düşük olmaz ama tedbir alalım demişti.