Emine-1 Mihree3 bende aynıyım 7+4 olduk mide bulantım var hiç bişey yiyemiyorum zorla yiyorum daha kötü oluyorum sonra 🤦🏻♀️
Oznesiz Mihree3 bilmiyorum ki valla çarşamba gel görelim dedi keseyi, alttan baksam görürüm ded ama iki gün için riske atmak istemedim
FatmanurAyz Eminemalinnn benımde oyleydı canım kasık agrısı vardı korkmuştum sukur şimdi ıyıyım 6 haftalığız bizde keseyı gorduk ama kalp atışı ıcın beklıyrouz daha 🥰
FatmanurAyz Bizde 6 hafta 4 günlüğüz ınsallah 10 gun snra kontrole kalp atışını duymaya gıdıceez bir sorun çıkmaz ınsallah hepımız saglıcakla alırız kucagımza 🙏🏻🌸
Filizkoc Sznr-52 ya ben 8 haftama girdim ama daha sağlık ocagina gidemedm çünkü sabah erken gel diyo benmde o saate gitmem imkansiz gibi birşey rahatsizm baya sabahlari mide bulantim baş donmem birşey olurmu acaba
Eminemalinnn Bana dua edin lütfen bugün hem kesenin gelişimi hem de bebek için gideceğim doktora inş. Herşey yolundadır 🙏
burcut85 bngs_irem ben 22 Aralik da gttm 6mm gordu. 2 hafta sonrasi icin tekrar cagirdi. 6 haftalik olman gerekiyor ama gec dollenmeden dolayi 5 haftalik olbilir dedi. 2. muayenede belli olacak dedi. 9 kasim son adet tarihim. 6 mm acaba normal mi? hic fikrm yok😔
Elif3534 bngs_irem bir hafta sonra gel dedi. Sanırım 5 haftalıkta yaklaşık 5 mm oluyormuş. Günde de 1 mm büyüyor diye okumuştum
FatmanurAyz Neslihan0410 kabızlık 🤦🏼♀️ Bende cekıyorum cok yemek yıyınce rahatsız olıyorum karnıma agrı gırıyor kabız olunca bir de 😩
FatmanurAyz Sabihanur1 bana doktor söylemedi nerden bakıyoruz ona canım ultrason kağıdında bır seyler yazoyor ama 😊
FatmanurAyz bngs_irem gs die yazı yok canım ya sadece Sac Diam3 0.61 cm Mean Sac Diam 0.53 cm AUA. 5w0d bu sekılde canım
kahve-cekirdegim bngs_irem bende böyle bir terim yok nerede yazıyor acaba bulamadım doktorum sa söylemedim
annee27 Asil_Egem kese beta 1500 leri gecince karindan gorunur cnm onemli olan betanim artmasi gec ve normal dollenme olmasi pekte onemli dgl dr. Onu ona gore hesapliyor zaten 😊
Oznesiz Kızlr bişeu soracagım, adetlerm hep düzensizdi ondan hamileliğimi öğrenmeden önce 3-4 tane tarlusal içmstım doktoruma sordum içmesen iyiydi ama daha cok başı bişey olmaz dedi, sizde böyle bir durum oldu mu hiç?
Merve8126 BuSee_ evet daha çok Erten belirti için benim 5 in sonunda başladı bebeğin kalp atışı ile başlıyor ama bünyeden bünyeye de değişebilir belkide hiç olmaz bulantın🤭
BuSee_ Merve8126 sağol canım aman bebek iyi olsunda canım bulantı olsada olur belirtim yok diye korkuyorum