Gulsurmeli Mimozaa00 aşırı mide bulantısı halsizlik ve adet sancısının 2 3 katı ağrı 🤦🏻♀️adet olmam gereken gündü akşamına test yaptım çıkmıştı 😃😃
HaticeErgun21 Mimozaa00 göğüs uçlarim hafif çok hafif aciyodu.ama ilk gebeligimde berbat açıldığı için aldrs etmedim. Safra kesemde taş vardı düşmüştü yine mide ağrısı bel ağrısı bulantı vardı.safra taşlarim tekrar oluşmuş diye üzuluyrdum. Gebe kalmayı istyrdum ama gebe olacağımi düşünemiyodum adet düzensizliğim var benim. Gece rüya gördüm gebe olduğumu belirtileri. Gebelik belirtisi diye hiç aklıma gelmedi belirti yok ama eśime sabah uyaninca test alirmisin rüya gördüm ve iç sesim test yap diyo diye. Aldık misfrlige gittim akşam eve döndüğümde denedim hemen 2 çizgi çıktı şok oldum. Eşime gösterince de. İyicene inceleyip kalemlemi çizdin diye kontrol ediyrm demişti. 3 4 gün önce doktora gittim Elhamdulillah herşey iyi dedi doktorum 🥰
zepbjk Mimozaa00 Hamilelik beklemediğim için aslında ona bağlamazdım öğrendikten sonra hmm demek ondan dedim yani acayip bi belirti değil adet olcam gbi biraz ağrı vardı bi de korona oldum sandım ahahah bazen akşamları sıcak basıyodu
Alkor Mimozaa00 adetime 10 gün kala sürekli uyumaya başladım, gece gündüz :) normalde asla uyuyamam o kadar. O zaman anlamıştım.
Gulgok Mimozaa00 Regl gecikmesi ve sol göğsümde çok farklı bugüne kadar yaşamadığım bir sızı hissetmiştim
Madinanin-Annesi Mimozaa00 belirtilerim berbat her soze kavga edesim vardi annemi ozluyordum Allah aff etsin ekmek suya balar kusardim.Ki 3ay bir gram ekmek yiyemedim.Suda zorla.Yemege bakib kusardim.2ay. Oyle kendime zulm etdikden sonra hamile oldugumu bildim.
Esraserttag Mimozaa00 Regl olmama 2-3 kala kasik agrisi ile kadın Doğuma gitmiştim benden kanda gebelik testi istedi ve değerim 12.60 çıkmıştı
Fabulas Bende turşu aşermiştim, aşermenin nasıl bir his olduğunu anladım o zaman, bir dahada öyle aşermedim zaten☺️
Asel05 Mimozaa00 adetten bir hafta once ates basmasiyla basladi hala da devam ediyor 6 haftaligim suan
A_Alparslan Mimozaa00 sadece göğüslerim dolmuş du kesin adet Olcam diyor dum ama eşim farklılığı anlamış di ben saftirik hala adet diyor dum test yaptım pozitif acile kan verdim 6 haftalık olmuş haberimiz bile yok ..
A_Alparslan Mimozaa00 accık da belim ağrıyor du Türkiye’ye ilk korona geldiği hafta kalmış dim balkonda falan oturur ken belim çok ağrıyor du şekilden şekile giriyor dum bide dediğim gibi göğüslerim büyümüş du o kdr erkek çocuğum bu arada