Nursel725 Mimozaa00 kan ilacı kullanıyodum aşırı midemi bulandırmıştı ve belim çok ağrıyodu . Ama 7. Haftamdayım adet belirtisinden farklı sadece mide bulantısı var
Bfduam NilayRuya uyku gündüz mü gece mi geliyordu genelde? Enfeksiyon dediğinizde belki o değilde, sık idrardı.
NilayRuya Bfduam gündüz geliyordu canım, aşırı yanma kasik ağrısı idrar yaparken yanma falan aile hekimi köyde bana o teşhisi koydu ilaç vermişti işte
NilayRuya Bfduam sorma ya bende bu kadar çabuk beklemiyordum😁 Rabbim nasip etti çok şükür, olmayanların da kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Feriha_sultan Mimozaa00 Bende tüm gün boyunca uyuma istegi vardı ve oylede oldu ve aşırı bir mide bulantısı
Bfduam NilayRuya o zaman bu14.gün yumurtlama herkesde aynı olmuyor, veya hangi gün kaldığınızı bilemediğimizden belki ilk günden değil, ortamlardaki yumurtlama günlerinden kalmış olabilirsiniz dr lar hamileliği sat ini baz alarak hesaplıyorlar.
NilayRuya Bfduam olabilir aynen benim tahminim o yöndendi çünkü 17 Ağustos da adet oldum 22 Ağustos da evlendim adetim bitmişti sonra 28 Eylül’de idrar testim pozitif çıktı ekimin başında kan verdim 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim dediğin gibi son adet tarihinden hesapladiklari için karıştırabilirim net değil
Brcccc Mimozaa00 reglime 1 hafta kala anlamıştım hamile olduğumu 3 gün kala da kan verdim sonuç pozitifti 😍 aşırı gaz sıkışması göğüslerdeki hassasiyet regl olacak zamanın *5 katı kadar fazla kasık ağrısı bıçak saplanır gibi ve müthiş bir uyku hali sersemlik 😇 sonrasında zaten bulantılar ve tiksinmeler başlıyor 😊
Gurbetkusu_43 Mimozaa00 Göğüslerim çok fazla şişmişti sanki silikonluymuş gibi bide çok halsizdim kolum kalmıyordu bide doğal olarak bel ağrısı 😃 tabi bunları adetle birbirinden ayırt edene kadar bebek 8 haftalıktı 😅 yani 2 aylıkken öğrendim
Ortmenanne16 Mimozaa00 adetime 8 gün kala kustum sabah sabah hemde. Sonra dedim çay dokundu kesin meğer bebiş varmış 🙏
Bfduam Ortmenanne16 hayırlı olsun minik şimdiden:) Sekiz gün kala mide bulantısı başlamıştı di mi? Başka belirtileriniz neydi?
Berfin2121 Mimozaa00 adeten 4gün önce baş dönmesiydi adet günü kan verdigimde deger 200filan çıkmıştı tabi başım çok dönüyordu teste silik çıkmıştı