Tugce1803 kisiminbahari Amin inşallah🙏🏻☺️Doktorumuz da hemşireler de süper☺️Doktorumuzun eli hafif gerçekten ilk günden beri ayaktayım çok şükür🙏🏻
Mom0101 symslmz bnm taa kaç hafta önce 45 falandi 20 li haftada önemsemedi doktor pek. 30 oldum baktırmadim da daha
Seliminannesi23 Tugce1803 bakalım ☺️ Esim dogdugunda baya saclıymıs benim oglanda ona cektiyse eger tamamdır 🤲🏻🤲🏻❤️
Anne18 Tugce1803 kaç gündür aklımdaydın bugün yazacaktım sana hatta cok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah 😍💓🤰🏼
Neslihan1903 Tugce1803 oh maşallah 🥰 benim doktorumda 37 ye anca gelirsin dedire o yüzden merak ettim rahimim t şeklinde olduğu için 40. Haftayı beklemeyeceğini söyledi 🤗
Tugce1803 Neslihan1903 O zaman sana tavsiyem günde 2 yumurta, kaşar peyniri, 2 bardak süt, çiğ badem, fındık tüket çok güzel kilo alıyolar. Doktorum doğumdan 1 gün önce 3300 gram demişti ama 3530 gram doğdu☺️
Neslihan1903 Tugce1803 aynen öyle besleniyorum şu an hatta sütü daha fazla içiyorum zayıf olacak diye korkuyorum sadece bebeğime yarayacak şeyler yiyorum 🤗 çok teşekkür ederim ☺️
minikcasper Tugce1803 hadi gözün aydın valla okurken ben ferahladım ne güzel yazmışsınız içim rahatladı. Allah güzel insanlar çıkarsın karşısına oğluşunun 🎀🌼