Busgktp Hafizerabia geçmesini bekleyememiştim 🤭 5 gün öncesinde normal test ile öğrenmiştim. Ertesi günde kan verip kesinleştirmiştim 🤗
Aryaliya Hafizerabia hayır hiç yapmadım 8. Günün akşamı eşim test almıştı orda öğrendim baya belirgin bir çizgiydi gittiğimizde 5 haftalıktı😍🤲🏼
Beri_ilhan Hafizerabia ben geçmeden yaptım hissettim bı şekilde 5 gün öncesinden test yaptım silik çizgi çıktı. Diğer gün de kan verdim beta 196 çıktı. Sonuç 31+1 iz oğlumla🙂 rabbim.her isteyene nasip.etsin
blueberyy00 Sndrsym valla var şimdi oturduğum yerde sağ kasığım tatlı tatlı bir kasılıyor adet agrısı gibi değil çok merak ediyorum göğüz uçlarıma elimi vuramıyorıö çok belirginleşti ve acıyor
Gunel99 Hafizerabia evet bız bayadır ıstıyoduk olmuyodu vazgecmısdım gecikmem hep oluyodu yıne hasta olurum dıe dusunmusdum hamıleymısım
Alinamoms blueberyy00 erken gebelik testi yaparsan çıkar. Ben erken gebelik testinde silik olarak öğrenmiştim. 🤲🏻😍
Gokilay07 Hafizerabia benim ilk gebeligim kimyasal olmustu o zamanki gibi akintin olmustu akintidan anlamistim adetten 2 3 gun sonra test yapinca pozitif cikti suan 35.haftada saglikliyiz cok sukur:))
Saziyersin Sevgi1908 evet surekli oluyordu o agri hatta surekli gidip kontrol ediyordum acaba adet mi olacağım doye
blueberyy00 Sndrsym canım test yaptım comfort erken gebelik testi yapar yapmaz t çizgisi bembeyaz oldu niye acaba ya
zepbjk Hafizerabia Günü geçmeden öğrendim öncesinde ama geç döllenmeyse tabi hemen çıkmayabilir biraz daha bekleyin tekrar edersiniz ☺️