Mertimm Hafizerabia Ben geçmeden ögrendim . Cok dikkatliyimdir bu konularda . Kendimde olan değişikliklerle hemen anladım hamile olduğumu 😊
Hafizerabia Bende simdi test yapcam kizlar 6 gun gecti dua edin insallah hayirli haberler aliriz idrar testi yapcam bakalim 😊
Minisannesi2904 Hafizerabia 5 gün geçti öyle test yaptım erken gebelik testiydi 9. Günde doktora gittim betahcg 1267 çıkmıştı 🙈
yesilkahve Hafizerabia ben adetime altı gün varken öylesine bir test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı, sonra erken gebelik testleri var ondan yaptım tam çıktı ikinci çizgi..
VillVera Gecikmenin 2. Gününde öğrendim. Bir hafta geçmeden test yapan biri değilim ancak bu ay farklı bişeyler oldu. Tansiyon düşüklüğü gibi. Beyaz akıntı gibi. 3. Günü kan testi verdim 817 çıkmıştı. :)
MinikRC Hafizerabia İlkinde 3 gün gecikmeyle öğrendim çok net iki çizgi gördüm.İkincide 5 gün gecikmeyle aşırı silik çizgiyle öğrendim geç döllenme olmuş.Bakalım şimdi hamileyim galiba yine,adete 4 gün kala gördüm aşırı silik çizgiyi 2 gün kala netleşti
Melike0642 4 gün geçmişti adet günümün üstünden oyle ogrendim hemen kan testi yaptırdım orda da çıktı zaten 😊