Tubafysal Hamileadayibiranne giremedim Bi kaç gün teşekkür ederim umarım güzel haberler almışsınızdır
Hamileadayibiranne Tubafysal değerlerim yükselmiş ama yine benim kafamda türlü türlü senaryo dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik 😔😔Perşembe günü doktora gidicem ilk defa bakalım sonuç ne olacak
Tubafysal Ozlemyeni benim de öyle yaa morarmaması için iğneyi iyi batırmak lazımmış öyle söyledi doktorum
emineyavuzhan Turunc aylin08166 Cuma keseyi görünce haber ver canım benimde değerim pazartesi 560 çıktı Cuma gel dedi bende pazartesi gideceğim
betusumm 4 aralıkta öğrendim bende. keseyi gördük. 1 hafta sonra kalp atışınıda duyduk. her şey normal 1 ay sonra görüşelim dedi :) şuan 8+2 yim.
FatmaErdur Bende Aralık’ta öğrendim şuan da 6+4 olduk keseyi gördük inşallah haftaya kalp atışını duyucam
-sevgikelebegi12 Kızçeler aşılama yaptırdım 2 hafta sonra doktorum gebelik oluşmuş dedi kan değerim ise 21 miş düşük biraz dedi endişelendim bugün adet günüm daha geçmedi bile yine bugun kan verdm inşallah aksi bi durum olmaz 🤦