Tubafysal Xmummy ben de öğrendiğimde 26ydı normal yükseldi iki günde bir test yapın iki katına çıkmalıymış
Turunc 1anneadayii geçen hafta yaptırdım bende Cuma günü:) testleri gördükten sonra 3 hafta sonra dedi bana
Tubafysal Hamileadayibiranne benim 6 kaybım var bu 7.gebeliğim asla ümitsiz olmayın bebeğinize güvenin olumsuz düşünceler onu güçsüzleştirir enerjinizi yüksek tutun
Hamileadayibiranne Tubafysal başınız sağolsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah 😔🤲 çok teşekkür ederim desteğiniz için lütfen dua edin yarın değerim yükselsin 🙏🤲🌸
Turunc 1anneadayii evet evet ben orta okuldan beri kontrol yaptırıyorum tsh için :) doktor kontrolünde ilerlemek çok önemli , bırakırken de kontrollü olması lazım çok dikkat etmek lazım
emineyavuzhan Turunc aylin08166 Cuma keseyi görünce haber ver canım benimde değerim pazartesi 560 çıktı Cuma gel dedi bende pazartesi gideceğim
-Berna- Tgbanne evet canım girdim keseyi gördük 3 hafta sonra kalp atışını duymak için gel dedi doktorum ama zaman hiç geçmiyor sanki 😂😂
Tgbanne -Berna- anladım canım , yumurtlayacaz mı , çatlayacak mı , döllenmiş midir , çift çizgi olmuş mudur , belirtimiz var mı , kan testi yapalım , iki kat artmış mı , ultrason kalp atışı derken hep bir maraton içindeyiz 🙏🏻
Tubafysal Ozlemyeni ben de bir sürü ilaç kullanıyorum crinone jel progestan kan sulandırıcı iğne hap ve troid için ilaç ve vitaminler Bi sürü ilaç yani
Ozlemyeni Tubafysal beni en cok yoran igneler oldu ya.bi yandan gun cok hizli gecsin istiyorum bi yandan yine igne saati geldi ne cabuk geldi diye dertleniyorum.heryerim mormor
Tubafysal Hamileadayibiranne giremedim Bi kaç gün teşekkür ederim umarım güzel haberler almışsınızdır
Tubafysal Ozlemyeni benim de öyle yaa morarmaması için iğneyi iyi batırmak lazımmış öyle söyledi doktorum
iremgun Busrademirci merhaba🌸ben de 4+2 yim yakın sayılırız🤗 görünür inşllah keseniz🤲 benim 2 gün önce mini mini bir kese göründü çok şükür ama doktor göremezsekte daha çok erken dedi 5.haftada 6.haftada netleşecek oluyor telaş yapma dedi siz de yapmayın. Hatta benim ki o kadar küçük ki 5.haftada tekrar çağırdı ki daha netleşsin dedi🤲 inşallah sağlıkla ilerler🧿