Ebru0600 Bfduam aşırı uyku istediğim vardı devamlı uyumak istiyordum bide biraz garip gelecek ama idrarım koyulaşmıştı onun dışında olağan dışı hiç bişey yoktu kuzum şüphelendik kan verdik adetime en az 10 gün falan vardı negatif çıktı ama ben hissediyordum bişey olduğunu adetim gecikti hemen test yaptım pozitif çıktı yani illaki adetin gecikmesi gerekiyor İnşaAllah Rabbim sana da nasip eder ❤️
55semra Bfduam B0220 merhaba aynı şekilde bende oldu iki gün günüm geçti hafiften kanamam olmaya başladı sizce
B0220 Bfduam canım ben oruçta hamile kaldım hep halsizdim yatıyordum yemeği zor yapıyordum iftar açınca kalbim aşırı çarpıntı yapıyordu nefes nefese kalıyordum eşim yatağa taşırdı beni saatlerce kalkamazdım sahura zor kalkardım bide midem yanıyordu tabi ben hiç hamile olduğumu düşünmedim oruçtandır sanıyordum 🤷🏻♀️ rüya gördüm rüyamda ebeydim birini doğurtuyordum kız bebek elime doğdu uyandığımda karnımda adet sancısı vardı özellikle sağ tarafta ama adetime daha on gün vardı hemen test alıp yaptım negatif çıktı adet günüm geldi çattı ağrı hala var ama kanama yok yine test yaptım yine negatif çıktı adetim bir hafta on gün falan gecikti yine test yaptım üçüncüde pozitif çıktı 💁🏻♀️🤰🏻😊 en büyük belirti de mide yanması ve karnımdaki ağrıydı 🙏🏻
Bfduam B0220 ne güzül mübarek günlerde kalmışsınız, geç döllenme olmuş sanırım bat ta bile çıkmadığına göre. Halsizlik belirtilmiş zaten, göğüslerde sertlik falan oluyor muydu? sık idrara çıkma vs.
B0220 Bfduam canım İnan idrarı hatırlamıyorum ne desem yalan olur 🤷🏻♀️ benim göğüslerim çok küçük ve sertti çift dolgulu çamaşır giydiğim halde pek belli olmazdı yani öyle küçük 🙈😄 ve hep ağrırdı acırdı yani bunu da belirtiden sayamam şuan 38 haftalık gebeyim daha yeni yeni birkaç gündür göğsüm yumuşadı ve birazcık büyüdüğünü hissediyorum sanırım doğum yaklaştı ondan 🤔 ama şey dört aydan sonra göğüs ucum kararmıştı tabi Buda belirti sayılmaz dört ay az bi süre değil 🙈😄 rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin inşallah bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻♥️
Merkem Bfduam adet olucağım gün erken gebelik testlerinden aldım daha iyi sonuç verir diye çıkmadı bir kaç gün sonra normal test alıp tekrarladım pozitif çıktı
Merkem Bfduam aslında pek bir belirtim yoktu ama göğsümde şişkinlik renk değişimi vardı sadece ordan şüphe duydum☺️
Ortmenanne16 Bfduam reglime 6 gün kala negatifti 3 kala tekrarladım pozitifti 🙏🙏 sonrada kanda çıktı haftasına
Bfduam Ortmenanne16 hocam çok sevindim belirtiler neydi? Bende 6 gün kala yaptım negatif tekrar yapmaya çekiniyorum bat 2 si.