Mervensn1 Bfduam her ay göğüs hassasiyeti yaşardım çok acırdı ve şişerdi ve sivilcem hiç olmazdı ergenlikte bile olmadı sivilce o ay sadece göğsüm şişti ve sivilcelenmem çok olmuştu
Bfduam Eceatesx idrarda keskin tuhaf bi koku var mıydı, rengi açık mıydı? Benimde kasıklarım ağrıyordu bata bir hafta kala geçti,biraz garip.
B0220 Bfduam canım ben oruçta hamile kaldım hep halsizdim yatıyordum yemeği zor yapıyordum iftar açınca kalbim aşırı çarpıntı yapıyordu nefes nefese kalıyordum eşim yatağa taşırdı beni saatlerce kalkamazdım sahura zor kalkardım bide midem yanıyordu tabi ben hiç hamile olduğumu düşünmedim oruçtandır sanıyordum 🤷🏻♀️ rüya gördüm rüyamda ebeydim birini doğurtuyordum kız bebek elime doğdu uyandığımda karnımda adet sancısı vardı özellikle sağ tarafta ama adetime daha on gün vardı hemen test alıp yaptım negatif çıktı adet günüm geldi çattı ağrı hala var ama kanama yok yine test yaptım yine negatif çıktı adetim bir hafta on gün falan gecikti yine test yaptım üçüncüde pozitif çıktı 💁🏻♀️🤰🏻😊 en büyük belirti de mide yanması ve karnımdaki ağrıydı 🙏🏻
Burcuckmk Bfduam adetten önce erken gebelik testi de yapsan genellikle negatif çıkıyor ben bir hafta kala yaptim nagetifti sonra adetim 4 gun gecti pozitif cıktı suan 16 haftalik hamileyim :) adetin geçmesini bekle kesinlikle
Bfduam Burcuckmk cok sevindim bebişiniz sağlıkla gelsin inş. Negatifi görünce moraliniz bozulmuştur, sonra bi oh çekmişsinizdir pozitif olunc.
Bfduam Burcuckmk sık idrara çıkma kokusunda keskinlik var mıydı, gece uyumayıp gündüz uykum geliyor :)
Bfduam Minaliy hassasiyet af edersin sert kaya gibi olması mı yoksa ucuna dokunulduğunda bi hassasiyet mi?
Burcuckmk Bfduam hatta kirmiziya yakin lekelenmem geldi dedim kesin adet olucam.bu ay tutmadi dedim ama icimde rahat degildi kasıklarimda ağrı göğüste hassasiyet oluşmaya basladi günü gününe adet olan biri olduğum için 1. Gun geçer geçmez anladim tuttuğunu ama büyük stres gercekten çocuğu olmayıp her ay takip eden bayanlara allah kolaylik versin tez vakitte evlat nasip etsin
Bfduam yusufbebekk447 negatifi görünce moraliniz bozulmuştur, keşke yapmasaydım dedim bat 2 sinde. Belirtiler neydi sizin?
yusufbebekk447 Bfduam Ben de üzülmüştüm acaba olmuyor mu diye bile düşündüm halbuki daha ilk denenmedi .adet olacak gibi ağrım oldu sonradan ve göğüs hassasiyeti .benim anormal olarak mide bulantısı hemen başladı.
Bfduam socialmom0 bazıları reglden 5,6 gün kala pozitif görüyorlarmış, bende bi yapayım dedim negatif çıktı. Bat 2sinde Kasıklarım ağrıyordu bata bir hafta kala geçti, sizde benzer durum yaşadınız mı?