Deniz92 Gaziantep’te doğum yapacak anneler hangi hastanede doğum yapacaksınız? Medikal, Sanko, Defa Lıfe bu hastaneler nasıl bilen var mı???,,, doğum ücretlerini bilen varsa bana bilgi verebilirse çok memnun olurum
Nilasyamom Deniz92 benim doktorum Abdullah Göymen. Büyük ihtimalle defa life olur benimki çünkü doktorum kürtajımı da orada yapmıştı. İnşallah sağlıklı doğum yapmakta nasip olur 🍀🤲🤲☺️🤍🤍
MervErdo Ben başta anka.ya gidiyodum doktordan memnun kalmadım ilk bi düşüğüm olmuştu o zaman da defa life.a gitmiştim fatma esine ondan hele hiç memnun kalmadım şimdi akademiye gidiyorum aysun hanıma şimdilik memnunum akademide normale 2bin sezeryana 2250 dedi yılbaşından sonra nolur bilmiyorum
Ayse03 Ben Sanko da dogum yapmayı düşünüyorum ancak doktorum dışardan gelecegi için hastaneye ne kadar ödeyecegiz henüz belli degil.
Melikeolc Ayse03 benimde doktorum Sanko da yaptırıyor sanırım bende öğrenemedim henüz bakalım ne diyecekler 🤷🏻♀️
E2M Birminiginannesi aralık ayı içerisinde sormuştuk aslında bu şekilde söylendi. tekrar bir gidip sorayım en iyisi
2cocukannesi27 Ben medical hastanesinde ilk dogumumu yaptım ikincide orda olacak inşallah. Doktorum Ali özcan sezeryana 3250 tl dediler son 5 gün 🥰💗
History Bende uzun araştırmalarım sonucu Hatem hastanesi Nazan Özdemir’e karar kildim haftaya gidicem inşallah
E2M Melikeolc evet ibrahim özduraka gidiyorum kliniği var daha önce sanko hast çalışıyordu. orayla anlaşması var şuan
E2M Melikeolc doktorun herhangi bir ücret talebi olmaz bence ekstra. olsa konuştuğumuzda söylerdi diye düşünüyorum. hastanede de bir şey söylemediler. hatta yıl başı zammı gelir diye düşünüyorduk ama eski fiyatı söykediler