Pcoslubiranne Busraozkaya 21 haftalik hamileyim bebegim iri haftasina gore bana daha simdiden doktorum 4 kilo ustu olursa sezeryan yapiyoruz omuz cikigi riski oluyor normal dogumda dedi.Ve yemene dikkat et dedi tabi.Benim annem hepimizi 4 kilo ustu dogurmus.normal dogum ama cok zorlanmis kardesimi vakumla dogurmus hatta.Ablam da yeğenimi 4 kilo ustu dogum yapti sezeryanla.Genetik bir durummuş.
Busraozkaya Pcoslubiranne evet doktorda genetik diyor. Senin yediklerinle alakası yok, hersekilde kilo alabilir diyor
Aydaozk TugbaLafci oy maşallah bebişine canım 🤗 benimkinede doktor iri dedi bu gidişle normal zor dedi hayırlısı ile kavuşalım da inşallah allahın izniyle
2prensessannesi Anneme catin dar normal yapamazsin demisler o da evde dogum yapmis sonuc 5 kilo dogmusumm hemde normal evde🙂
Turtam Pinarrrrr doktorum 3 yumurta 2 dilim ekmek demıstı bende 3 yumurta bide bı butun ekmek yanına da poğaça yiyodum öle öle aldım kılo bıde erkek olduqu ıcın cok yıyodum 😂😂😂
Ozlemytsnnn Canım bende 4 kilo doğurdum doktor sezeryan dedi ben yok dedim Ve normal dogum yaptm sende kabul etme çocuğum gayet iyi.d
Busraozkaya Firdess hayırlı olsun vebeğiniz, darısı başıma. Ben de bgun başka bir doktora gittim ve orda 3.300çıktı. Ben de normali bekleyeceğim
gulcins Busraozkaya Merhabalar benim arkadaşım 22 mayısta 4900 gr bebeği normal doğurdu 🙈🤦♀️ 3700 net değildir korkmayın eksi artı durumu da var doktorlar normal doğurtmamak içinde yapıyorlar İnanın ki
Ozlemytsnnn Bnm suyum boşaldı hiç sancm yoktu suni sancı oldum oyuzden zorlandım 10 dikiş vardı ama bn hiç yatamadm kaynanamdaydım oyuzden dikiş geç ilesti yatsaydım 1 haftada tas gnu olurdum Ama kilolu cocuga bakmasi kolay oluyor