Busraozkaya Arkadaşlar merhaba, 39+0 bebek 3.700 gr. Doktorum boyle devam ederse sezeryan diyor. Bebeği Bu şekilde kilolu olan var mı? Ya da bu kiloda görünüp normal doğum yapan ?
Gulsenkaragoz Busraozkaya Benimde ultrasonda oyle gozukuyodu dogduğun da kilosu 3400 du bende diyodm doguma kadar alirim diye ama almamisti 40+4 de dogurdum benn catın darsa sezaryen zorunlu olur diger turlu normal yaptiriyolar
Turtam Busraozkaya Benm bebeğimin kılosu 4.500 kg dı bana da seseryan dedı doktrum ama normal doqum yaptm. Sezeryan olucam dıe de kendını ona alıstrma çatına baktır normal derse zatn doqarsın canm
TugbaLafci Busraozkaya benimde 35 de 3300 dü canım hem devlette hem özelde 1 gün arayla ölçüldü göbek ve baş çevresi 3 hafta ilerden çıkıyo bakalım pazartesi kontrolümüz var kaç kilo olacak ama 4 haziranda sezeryan olacam bütün tetkiklerim işlemlerim yapıldı dosyam açıldı 🙏🏼🤗🤗
Busraozkaya Gulsenkaragoz 40.haftalık oldugunda kilosu 4 görünürse sezeryan olck herhalde. Şimdi sizi görünce ilk normali deneyip sonra mı gerekirse sezeryani düşünmek lazım ? Bu ladar çok yanılma payı olabiliyor mu genelde 300 gr diyorlar?
MerveYildirim En son 33. Haftada bakti doktorum bebegin kilosuna , bir daha bakmadilar zararli diye . Ben yurt disindayim ne kadar oldu bilmiyorjm 😒 40+2 olduk korkuyorum acaba kiloyu cok aldida ondan mi dogmuyor diye
Busraozkaya Aslihan cihazdan cihaza farklı çıkıyor diyenler var. Siz başka biryerde de ölçüm yaptırdınız mı hiç?
Aslihan Busraozkaya Yok hiç başka doktora gitmeyı düşünmedim. İşinde iyi bir doktor olduğu için aklıma bile gelmedi açıkçası
Busraozkaya Turtam çatımla ilgili bir sorun yok. Omuzları takılma ihtimali bar diyor. Karnı buyuk çıkıyor ultrasonda . Sizin kaç çıkıyordu oltrasonda, bebek kac kilo doğdu?
Aydaozk TugbaLafci benim bebisin de kafası ve göbeği önde gidiyor acaba ondan dolayı mı sezaryan dediler sana canım
TugbaLafci Aydaozk 4 Kiloyu geçer dedi bebeği riske atamam dedi kolu bacağı çıkabiliyormuş bende kabul ettim sonuçta önemli olan bebeğin sağlığı dedim 🤗🤗
Aydaozk TugbaLafci oy maşallah bebişine canım 🤗 benimkinede doktor iri dedi bu gidişle normal zor dedi hayırlısı ile kavuşalım da inşallah allahın izniyle
tomurcukannesi Busraozkaya benim annem 4.5 kilo normal doğurdu kardeşimi.. niye hemen sezeryan diyoki doktorunuz çatınızmı darmış?